WINTERACTIE: Maak een afspraak voor 31 december en ontvang 20% korting op stage 1 tuning. Geldig op alle merken.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Chiptuning dit keer op een hagelnieuwe Mercedes Benz E43 AMG 4-matic met standaard al 400pk!

Snel wanneer het mag, comfortabel wanneer het moet. Dat zijn de kenmerken van de nieuwe Mercedes-Benz E43 AMG 4-matic. Standaard beschikt deze E43 AMG al over een vermogen van 401pk & 520nm koppel en heeft er na een software-optimalisatie op maat voortaan maar liefst 445pk & 620nm koppel onder de motorkap. Een duidelijk merkbaar verschil wat vooral voelbaar is door de toename van het koppel.
Interesse in een software-upgrade voor uw Mercedes-Benz E43 AMG? Bekijk dan eens onze pagina www.auto-chippen.nl en zie wat wij voor uw Mercedes-Benz kunnen betekenen!
Voor meer informatie kunt u ons ook mailen naar info@autochippen.nl of kom gerust eens langs aan de Centaurusweg 81 te Tilburg.

Mercedes-Benz E43 AMG

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=