De Range Rover Sport HSE 3.0 van Land Rover is een auto die we als dynamisch zouden willen omschrijven. Deze auto rijdt u met grote souplesse en biedt optimaal rijcomfort. Bij Auto-chippen.nl hebben we in diverse types van Land Rover ervaring met chiptuning. Graag lichten we hier de aantrekkelijk Land Rover Range Rover Sport HSE 3.0TD V6 uit, omdat ook wij onze ogen niet in onze broekzak hebben. En behalve dat het oog ook wat wil, weten we als geen ander dat u bij deze auto ook het maximale eruit wil halen. Dat is dan ook de eer die ons toekwam.

Resultaten voor het vermogen door de chiptuning van de Range Rover Sport HSE 3.0TD V6

Bij de chiptuning van deze Range Rover hebben we het vermogen verhoogd van 258.7 PK naar maar liefst 299.7 PK. Daarnaast heeft onze chiptuning natuurlijk ook meteen gevolgen voor de Nm’s, die verhoogd werden van 610.8Nm naar 691.5Nm. Dit alles gebeurt op onze 4×4 vermogenstestbank van Dynostar. Men rijdt vaak toch ook een Land Rover Range Rover HSE Sport 3.0TD V6 om nagekeken te worden, toch? En dat mag ook, want deze auto is gewoon het nakijken waard!

Alle bovenstaande informatie samengevat heeft als resultaat dat deze Land Rover Range Rover Sport HSE 3.0TD V6 met nog meer souplesse rijdt, in combinatie met ook nog eens een lager brandstofverbruik. Daar komt bij dat de eigenaar zich meer dan ooit koning te rijk voelt in de Land Rover Range Rover Sport HSE 3.0TD V6 dankzij onze chiptuning.