WINTERACTIE: Maak een afspraak voor 31 december en ontvang 20% korting op stage 1 tuning. Geldig op alle merken.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Een compleet andere bestelbus na chiptuning van de Fiat Talento 1.6Mjet eco diesel met standaard 125pk!

Ook vele bedrijfswagens voorzien wij van een optimalisatie van de software. Dit keer mochten we de Fiat Talento 1.6 Mjet Eco dieselmotor voorzien van een stage1 tuning. Standaard beschikt deze Fiat Talento 1.6 Mjet over een motorvermogen van 125pk & 300nm koppel, dit hebben wij na een software-optimalisatie weten te verbeteren naar een eindvermogen van maar liefst 160pk & 380nm koppel! Deze behoorlijke verbetering hebben wij te danken aan het feit dat 125pk variant een elektronisch begrensde 145pk versie is. Beide uitgebrachte vermogensversies gaan dus naar hetzelfde eindvermogen.

Bij ons voor de vaste lage prijs van slechts €549,- inclusief btw en 5 jaar garantie op de software.

Ook in het bezit van een bedrijfswagen? En mist u net dat beetje extra vermogen en souplesse? Contacteer ons gerust of kijk op onze webpagina www.auto-chippen.nl

🏠 Centaurusweg 81, 5015 TC Tilburg
✉️ Info@auto-chippen.nl
📞 013-2045045

Fiat Talento 1.6 Mjet

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=