Mercedes-Benz S63 AMG 5.5 Bi-Turbo

Vorige week kwam de onderstaande Mercedes-Benz S63 AMG 5.5 Bi-Turbo bij ons binnen. Bij iedere nieuwe generatie S-klasse weet Mercedes-Benz de lat weer hoog te leggen. Daar kunnen we de klok op gelijk zetten. Iedere generatie heeft innovaties aan boord die pas later in meer bereikbare modellen verkrijgbaar zullen zijn. En qua prestaties? Die verbaasde ons!

De eerste meters met deze Mercedes op het terrein voelde de S63 niet echt snel. Niet zoals we zijn gewend bij de Merceds-Benz. Het gasrespons moeten wejammer genoeg te omschrijven als ‘lafjes’ en nodigde niet echt uit om lekker te gaan vlammen.

Maar geen zorgen, daar kunnen wij wat aan doen! Wij zorgen er voor dat de Mercedes S63 extra vermogen heeft en het weer een echte krachtpatser wordt. De onderstaande Mercedes kwam aan met 90 Pk en 140 Nm koppel. Na het optimaliseren van de software heeft deze S63 maar liefst 688,1 Pk en 1129 Nm aan koppel onder de motorkap.

Bent u al in het bezit van de Mercedes-Benz S63 AMG 5.5 Bi-Turbo? Voor slechts € 1699,- voorzien wij uw auto van een upgrade. Neem snel contact met ons op!

Onze dank gaat uit naar Can Exclusive voor het vertrouwen in ons! Heeft u interesse gekregen in deze auto? Neem dan ook eens een kijkje op de website van het autobedrijf Can Exclusive.

Mercedes-Benz S63 AMG 5.5 Bi-Turbo