Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Nieuw! Ontdek de verborgen opties van uw BMW of Mini.

Uw BMW of Mini kan veel meer dan u denkt!

Uw BMW of MINI heeft vaak nog verborgen functies die wij voor u kunnen aanpassen door middel van coderen. Enkele voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld het uitschakelen van het start/stop systeem. Uw BMW is standaard uitgerust met een behoorlijk aantal regelapparaten die allemaal een specifieke taak uitvoeren. Voorbeelden zijn bijvoorbeeld de aansturing van uw kilometertellers, verlichting, navigatiesysteem, veiligheidssystemen etc. De fabrikant past de software in uw voertuig aan op basis van land en regio, hierdoor beschikt de auto over veel meer toepassingen dan die daadwerkelijk actief zijn. Door uw BMW of Mini software te coderen passen wij de auto aan naar uw wensen.

Wat is er mogelijk?


Dit is per auto verschillend. Hieronder staat een lijst met de meest voorkomende coderingen. Wil u graag weten wat er voor uw auto mogelijk is? Vul dan uw gegevens in op onze contactlijst: https://www.auto-chippen.nl/contact/


Wij werken door middel van een ‘’codeer sessie’’ welke gemiddeld  1 uur in beslag zal nemen. Per sessie berekenen wij €149,- exclusief BTW. Daarvoor lopen wij met u stap voor stap de mogelijkheden door en kunt u dus onbeperkt gebruik maken van de mogelijkheden.

 

Veel gevraagde mogelijkheden zijn onder andere:


– Launch control

– Start/stop systeem uitschakelen

– Angel eyes helderheid aanpassen

– US Lights

– Automatisch in- en uitklappen spiegels bij ver- en ontgrendelen

– Achterlichten aan tijdens voeren van dagrijverlichting

– Gordelpiep aan/uit

– Gordelicoon aan/uit

– Deurgreepverlichting aan/uit

– Diverse M logo’s in navigatie display en instrumentenpaneel

– Snelheid in instrumentenpaneel

– Olietemperatuur in instrumentenpaneel

– Video in motion

– Bandenspanning en temperatuur in iDrive

– Akoestisch signaal bij ver- en ontgrendelen auto

– Coming home & leaving home aan/uitschakelen

– Ehanced bluetooth voor tonen album cover

– Active sound design uitschakelen

– Ramen en schuifdak/cabriodak bedienen met sleutel


En nog vele andere aanpassingen…. Neem gerust contact met ons op:

https://www.auto-chippen.nl/contact/

 

www.auto-chippen.nl

Fijn dat u kiest voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Met jarenlange ervaring in chiptuning zijn wij een onderdeel van www.dtmobility.com welke een bekende speler op het gebied van software optimalisatie is met meer dan 10 jaar ervaring in het luxe segment.

Perfectie is hetgeen wat wij nastreven. Uiteraard op verantwoorde wijze en binnen vastgestelde veiligheidsmarges, vandaar dat wij ook enkel gecertificeerde tuning software verkopen welke extern gewaarborgd zijn door www.vestcertificering.nl en bevestigd worden door een certificaat.

Met onze AWD Dynostar testbank in een volledig geconditioneerde ruimte om wegsimulaties mogelijk te maken ontwikkelen wij zelfstandig software. Zo dragen wij zorg voor kwaliteit en kunnen wij elke auto eventueel individueel afstellen, controleren en het vermogen ook garanderen. Vragen? bekijk hier de meestgestelde vragen

Voor informatie of eventueel een offerte op maat kunt u contact met ons opnemen per mail info@auto-chippen.nl.

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=