Review

Schrijf een review

Perfect geholpen!

5,0 rating
18 juni 2020

Mijn M140i voorzien van een stage 2 icm full Akrapovic…. wat een verschil, ben zeer tevreden over hoe jullie mij geholpen en geadviseerd hebben.
De wagen is fantastisch geworden en wat een sound.
Doordat dit zo goed en naar tevredenheid gegaan is nog mijn Mercedes sprinter 314(bj2018) voorzien van een stage1, ook dit heeft t gewenste resultaat gebracht.
Nu rij ik graag naar een volgende klus.
Al met al top mannen, blijf zo doorgaan
*bron: Google

Adriano Colombaro

Goeie service

5,0 rating
5 juni 2020

Ik heb mijn golf 7 gte laten chippen naar 240 pk en ben zeer tevreden.
Goeie service ze leggen alles goed uit. Ook was het sneller klaar dan verwacht naar 1 uur en 15 min belde ze al op dat ie klaarstond.
Echt een aanrader.

Luuk

Een wereld van verschil!

5,0 rating
22 mei 2020

Stage1 tuning van mijn Golf GTI 7.5 Performance.
Complimenten voor de heldere toelichtingen, het betrekken in het proces van tuning en de vriendelijkheid in het algemeen. Dit wekt vertrouwen geeft meerwaarde en heeft onderscheidend vermogen!
Veel meer power over een breed toerenbereik en rijdt veel vloeiender.

Kees van Zanten

Super chiptuning en service

5,0 rating
1 mei 2020

Bmw 528i laten chiptunen, super gedaan!
Auto rijdt en accelereert veel beter nu..
Top bedrijf zeker een aanrader.

Frans Doorakkers

Echt een aanrader

5,0 rating
25 april 2020

Ik heb recentelijk mijn peugeot 208 1.2 110 pk laten chippen bij auto chippen in Tilburg. Dit heeft er voor gezorgd dat de auto een stuk beter rijd. Snellere acceleratie meer trekkracht onderin en ook nog zuiniger op langere stukken. Echt super tevreden over dit bedrijf! Dus zeker een aanrader.

Rob de wit

Zeer tevreden!

5,0 rating
30 maart 2020

Onlangs mijn GTI laten chippen en wat een verschil! Super bedrijf, werd vriendelijk geholpen en zeer professioneel.

Mark van Beers

Super tevreden!!

5,0 rating
7 maart 2020

Ik heb een paar weken geleden mijn volkswagen polo 1.2 tsi dsg laten chippen bij auto-chippen. Nl in Tilburg . Wat een goed bedrijf is dit . Je wordt heel goed geadviseerd door het personeel die zeer veel verstand hebben waarmee ze bezig zijn. Mijn polo is niet alleen een stuk sneller maar ook nog eens zuiniger geworden. Een compleet andere auto ! Dit bedrijf is echt een aanrader.

Sandra van de Water

Super vriendelijk, Super Tevreden.

5,0 rating
4 maart 2020

Contact gehad met het bedrijf over het Chippen van mijn Volkswagen Polo 1.4 TDI 75pk. Ben goed geïnformeerd over de werkwijze en kon de volgende dag al terecht. Merkbaar verschil en ben meer dan dik tevreden.

Francois

Rob de Wit

5,0 rating
3 maart 2020

Prima bedrijf. bron: Google

Rob de Wit

Mark Janssen

5,0 rating
3 maart 2020

Kwaliteit is uitmuntend goed. *bron: Google

Mark Janssen

Rik Amelsfoort

5,0 rating
5 februari 2020

Ik had een storing met mijn EGR klep. Telefonisch contact gehad met Auto-chippen.nl ik werd vriendelijk te woord gestaan. Ik kon eigenlijk gelijk terecht met mijn auto. De storing werd na 30 minuten al verwijderd. Erg goede service. Ik raad Auto-chippen.nl erg aan! *bron: Google

Rik Amelsfoort

Corin van Gorp

5,0 rating
5 februari 2020

Onlangs mijn Mercedes hier laten tunen. Zijn iets duurder dan gemiddeld maar ben met een uiterst tevreden gevoel vertrokken. Auto word namelijk eerst grondig gecontroleerd alvorens ze pas met de software aan de gang gaan. Mij werd verteld dat je pas een auto dient te voorzien van chiptuning wanneer deze 100% in orde is. Vriendelijk en vooral duidelijk te woord gestaan door Errol (als ik het zo goed schrijf). Heren, tot de volgende auto!

Corin van Gorp

David Elsner

5,0 rating
22 januari 2020

Great support *bron: Google

David Elsner

Ozan Gurel

5,0 rating
18 januari 2020

Positief: Professionaliteit
Prima geholpen door Errol, topbedrijf met veel kennis. *bron: Google

Ozan Gurel

Tayfun Acarel

5,0 rating
20 december 2019

Excuses voor de late recensie, ik heb Zaterdag 7 december 2019 mijn Seat Ibiza 1.2 TDI de EGR aflaten doppen en wegschrijven met chip tuning, heb ik laten doen omdat mijn egr-klep spontaan tijdens rijden (autosnelweg) kapot is gegaan, en met pech heb komen te staan, bij de dealer was dat reparatie erg duur, had alleen maar goede recensies gehoord over dit bedrijf en zijn tevens mensen met heel veel verstand van auto’s, heb contact op genomen met de mensen van auto-chippen.nl, en hebben erg goed werk verricht met deze aanpassing rijd mijn Seat weer uitstekend, ik raad het iedereen aan. erg bedankt ! *bron: Google

Tayfun Acarel

Genadios Tsaptsidis

5,0 rating
6 november 2019

*bron: Google

Genadios Tsaptsidis

Gerrit Zijlstra

5,0 rating
2 november 2019

Vandaag geweest met BMW F20, 2018. Super resultaat, trekt veel beter, automaat schakeld veel gelijkmatiger! was een eindje rijden maar ik had er voor over. *bron: Google.

Gerrit Zijlstra

Chiptuning mercedes c200 w205

5,0 rating
26 oktober 2019

Ook deze auto laten chippen bij autochippen.nl!!
Wederom weer super service en goede uitleg!!
Hartstikke top dikke aanraader!

Mike van klijnenbreugel

Mehmet Isik

5,0 rating
25 oktober 2019

Heel tevreden over tuning van mijn auto. Mijn golf gtd rijd echt een stuk lekkerder en lijkt zelf beter te overschakelen. Echt een verbetering.

Mehemt Isik

Jan Peters

5,0 rating
4 oktober 2019

Mijn Peugeot Partner 1.6 e-HDI is sinds 3 weken door jullie gechip-tuned.
Ik heb dit vooral laten doen om hem zuiniger te krijgen.
Ik ben ondertussen 2600 km en 3 tankbeurten verder en kan zeggen dat ik inderdaad een kleine 10% zuiniger rijdt. (Nu ca. 1:16 tegen normaal 1:14,6)
Dit komt ook door er zelf bewuster mee bezig te zijn. (eerder doorschakelen, minder lang doortrekken en ook minder hard rijden).
Dit voelt nu niet als straf omdat je altijd in elke versnelling bakken vol trekkracht hebt. (Nu met nattig weer spinnen de wielen zelfs regelmatig nog in de 3e versnelling).
Als je dit potentieel werkelijk regelmatig of constant benut zal het verbruik alleen maar toenemen. Maar voor mij heeft het zeker gewerkt.

Jan Peters

Zenna O

5,0 rating
10 september 2019

k raad auto-chippen.nl zeker aan. Hele goede informatie vooraf gekregen en ook bij het ophalen van de auto. Alles is keurig uitgelegd. Echt een professioneel bedrijf. De auto van mijn partner ook gelijk laten chippen. Rijdt super fijn en trekt veel sneller op. De 35 pk bovenop mijn 95 pk heeft zeker effect. *bron: Google

Zenna O

R KC

5,0 rating
10 september 2019

Topservice! *bron: Google

R KC

Rick Wouters

5,0 rating
10 september 2019

*bron: Facebook

Rick Wouters

Audi a5 laten tunen

5,0 rating
6 september 2019

Auto laten tunen op maat! bevalt heel goed gasten weten waar ze over praten en zijn gewoon goed in hun vak!

Mimi Tubetv

Super service, Audi A3 30tfsi

5,0 rating
5 september 2019

Auto hier laten chippen, merk meteen meer vermogen en soepeler rijden!
een echte aanrader.

Rens van den Broek

Rens VdBroek

5,0 rating
4 september 2019

Erg tevreden! Snelle service en goed personeel. * bron: Google

Rens VdBroek

Tilburg City

5,0 rating
3 september 2019

Top bedrijf, aardige mensen en top service! *bron: Google

Tilburg City

Maurice van der Sangen

5,0 rating
3 september 2019

*bron: Google

Maurice van der Sangen

Bmw 114i 2013

5,0 rating
31 augustus 2019

Goede uitleg en super goed resultaat
Zeer professioneel 👍🏻

Peter Vd wal

Koray Ciker

5,0 rating
31 augustus 2019

Onlangs mijn Audi A3 1.4TSFI naar Auto-chippen gebracht en WAT een verschil. Na 1 jaar op en af naar te hebben gereden naar de dealer heeft Auto-chippen het EINDELIJK kunnen oplossen wat de dealer niet kon. Vorig jaar een A3 aangeschaft en sinds het begin hielt de auto met bepaalde toeren lichtelijk in. Audi heeft hier geen oplossing voor en ik moest maar 98 tanken… Via Via terecht gekomen bij Auto-chippen en ze vertelde mij dat ze het wellicht konden oplossen. (en hoe!) Nu heb ik na 1 jaar niet alleen een fijne auto (eindelijk waar voor mijn geld) maar ook nog eens 30PK meer! kortom een feest om in te rijden. Aan de helden van Auto-chippen, nogmaals super bedankt!!!! *bron: Google

Koray Ciker

Yessin Bakema

5,0 rating
28 augustus 2019

Een betrouwbaar, gerespecteerde en eerlijke tuner! Er word van te voren duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren, en je weet precies wat ze met je auto gedaan hebben.
Ook krijg je (tegen betaling) een eerlijke voor en na meting op hun rollenbank, wat bij vele andere tuners niet zo is. Hierdoor lijkt het dat de behaalde vermogenswinst minder is t.o.v. andere tuners, terwijl ze bij Auto-Chippen.nl transparant zijn over de behaalde waardes voor én na het tunen!
Al 2x klant geweest bij ze, en je word ten alle tijde vriendelijk behandeld en te woord gestaan.
Kort om, een echte aanrader dus!
*bron: Google

Yessin Bakema

Nick de Beer

5,0 rating
28 augustus 2019

Hij rijd super , en echt topservice de mannen weten waar ze mee bezig zijn. *bron: Facebook

Nick de Beer

Bekkers

5,0 rating
23 augustus 2019

Zeer te spreken over het resultaat. Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan.

Bekkers

Riccardo Toffolo

5,0 rating
29 juni 2019

Goede toelichting vooraf over het proces. Mijn Seat Leon uit 2013 (nieuw model TDI) rijdt nu sneller, harder, vloeiender en zuiniger! Dus enorm blij met de dienst!

Riccardo Toffolo

vader en zoon

5,0 rating
1 juni 2019

zeer tevreden eerst zoonlief zijn astra gtc laten doen daarna vaders zijn polo tsi
goede uitleg en prima service

johnny en robin

de marijntjes

5,0 rating
27 mei 2019

Geweldig bedrijf eerlijke personeel .aleen jammer dat we er achterkwam dat onze auto al gechipt was *bron: Google

de marijntjes

Paul van der Meulen

5,0 rating
21 mei 2019

Afgelopen donderdag mijn BMW 116i laten chippen! Vaklui en super service! Ben zeer tevreden. Tijdens het wachten werd ik stap voor stap meegenomen in het proces, waardoor alles duidelijk was. *bron: Facebook

Paul van der Meulen

Blije klant!

5,0 rating
21 mei 2019

Vw Caddy laten tunen. Nooit verwacht dat het verschil zo groot zou zijn voor de bestuurder. 75 pk is 135 pk geworden. Bedankt mannen!

Jarno Versteden

eubankmeister

5,0 rating
4 april 2019

Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg over wat te verwachten. mijn BMW 118i F20 rijd nu nog vlotter en zelfs zuiniger dan voorheen. Ben blij met het resultaat.

eubankmeister

Debbie van Beers

5,0 rating
19 maart 2019

Uitstekende service en men weet waar men over praat. Mijn auto rijd een stuk beter nadat deze geoptimaliseerd is door autochippen.nl

Debbie van Beers

Jari van Wanrooij

5,0 rating
18 maart 2019

Top service! Alles duidelijk uitgelegd en op papier, en auto een stuk sneller

Jari van Wanrooij

Tycho Nieuwkoop

5,0 rating
14 maart 2019

Goed bedrijf, aardige mensen en de service is gewoon top! Mijn caddy had 75pk maar dit is gechipt tot 180pk, de trekkracht ging er flink op vooruit maar hij werd er ook zuiniger van.
Het hele proces was gewoon een succes, van binnenkomst tot meekijken en uiteindelijk test rijden en naar huis.
Echt een aanrader

Tycho Nieuwkoop

Lun Liu

5,0 rating
6 maart 2019

De auto rijdt nu echt stukken sneller met bijna een verdubbeling van de pk en koppel.
Echt zeer aan te raden! Je weet niet wat je eerst miste.

Lun Liu

Bas V

5,0 rating
26 februari 2019

Top bedrijf! Goed deskundig advies! Ben hier zeer goed geholpen! Aanrader! Ook de koffie is hier top! 😉

Bas v

Hendrik Lavrijsen

4,0 rating
16 februari 2019

Top bedrijf. Tevreden over het resultaat en zoals de overige recensies al vermelden: goede koffie! Tot de volgende keer mannen.

Hendrik Lavrijsen

Ray Berkel

4,0 rating
5 februari 2019

Iets duurder dan gemiddeld. Daarom ook de 4 sterren bij prijs. Verder een top bedrijf. Word netjes en vriendelijk te woord gestaan en kunt tijdens het wachten een goede bak koffie pakken. Kon vrij snel terecht en ben zeer tevreden over het resultaat. Topzaak!

Ray Berkel

Andrew Smulders

5,0 rating
31 januari 2019

goede service en mooie prijs en meer pk’s welke man wil dat nou niet thnx auto-chippen.nl

Andrew Smulders

Dexter Driessen

5,0 rating
21 januari 2019

Fantastisch bedrijf! Naast het feit dat ze vakkundig en professioneel zijn, luisteren en bekijken ze ook daadwerkelijk je persoonlijke wensen en situatie en nemen hier dan ook de tijd voor. Op basis daarvan zorgen zij dat jij als een tevreden klant de deur uit stapt!
Dankzij deze heren beleef je jouw auto weer opnieuw als een nieuwe. Bij uitstek een absolute aanrader. TOP!

Dexter Driessen

Mark van Breda

5,0 rating
15 januari 2019

Afgelopen zaterdag de EGR klep softwarematig laten wegschrijven van mijn Ford Fiësta Tdci.
Mijn auto rijd nu veel soepeler als voorheen. Kan er nu mee rijden zoals je met een diesel zou moeten kunnen rijden en dat was voorheen niet. Heel veel gesnuk en gehobbel vanuit de motor.
De medewerkers hebben alles prima uitgelegd en mijn vragen vakkundig en goed uitgelegd.
Ik ben zeer te spreken over de service van Auto-chippen.nl en mocht ik ooit denken aan het tunen van een auto dan zal ik zeker aan Auto-chippen.nl denken.

Mark van Breda

Henry Schalken

5,0 rating
10 januari 2019

Audi a3 uit 2014 1.4 laten chippen. Afspraak maken ging vlot en kon zelfs dezelfde week nog. Wat ze doen en waarom ze het doen word duidelijk uitgelegd. Alleen kan je niet als klant de werkplaats in lopen helaas. Over het resultaat ben ik uiterst tevreden. Dit was boven verwachtingen en de auto rijdt echt een heel stuk fijner dan ervoor. En dat met slechts 25pk extra. Heren bedankt nog!

Henry Schalken