Review

Schrijf een review

Zenna O

5,0 rating
september 10, 2019

k raad auto-chippen.nl zeker aan. Hele goede informatie vooraf gekregen en ook bij het ophalen van de auto. Alles is keurig uitgelegd. Echt een professioneel bedrijf. De auto van mijn partner ook gelijk laten chippen. Rijdt super fijn en trekt veel sneller op. De 35 pk bovenop mijn 95 pk heeft zeker effect. *bron: Google

Zenna O

R KC

5,0 rating
september 10, 2019

Topservice! *bron: Google

R KC

Rick Wouters

5,0 rating
september 10, 2019

*bron: Facebook

Rick Wouters

Audi a5 laten tunen

5,0 rating
september 6, 2019

Auto laten tunen op maat! bevalt heel goed gasten weten waar ze over praten en zijn gewoon goed in hun vak!

Mimi Tubetv

Super service, Audi A3 30tfsi

5,0 rating
september 5, 2019

Auto hier laten chippen, merk meteen meer vermogen en soepeler rijden!
een echte aanrader.

Rens van den Broek

Rens VdBroek

5,0 rating
september 4, 2019

Erg tevreden! Snelle service en goed personeel. * bron: Google

Rens VdBroek

Tilburg City

5,0 rating
september 3, 2019

Top bedrijf, aardige mensen en top service! *bron: Google

Tilburg City

Maurice van der Sangen

5,0 rating
september 3, 2019

*bron: Google

Maurice van der Sangen

Bmw 114i 2013

5,0 rating
augustus 31, 2019

Goede uitleg en super goed resultaat
Zeer professioneel 👍🏻

Peter Vd wal

Koray Ciker

5,0 rating
augustus 31, 2019

Onlangs mijn Audi A3 1.4TSFI naar Auto-chippen gebracht en WAT een verschil. Na 1 jaar op en af naar te hebben gereden naar de dealer heeft Auto-chippen het EINDELIJK kunnen oplossen wat de dealer niet kon. Vorig jaar een A3 aangeschaft en sinds het begin hielt de auto met bepaalde toeren lichtelijk in. Audi heeft hier geen oplossing voor en ik moest maar 98 tanken… Via Via terecht gekomen bij Auto-chippen en ze vertelde mij dat ze het wellicht konden oplossen. (en hoe!) Nu heb ik na 1 jaar niet alleen een fijne auto (eindelijk waar voor mijn geld) maar ook nog eens 30PK meer! kortom een feest om in te rijden. Aan de helden van Auto-chippen, nogmaals super bedankt!!!! *bron: Google

Koray Ciker

Yessin Bakema

5,0 rating
augustus 28, 2019

Een betrouwbaar, gerespecteerde en eerlijke tuner! Er word van te voren duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren, en je weet precies wat ze met je auto gedaan hebben.
Ook krijg je (tegen betaling) een eerlijke voor en na meting op hun rollenbank, wat bij vele andere tuners niet zo is. Hierdoor lijkt het dat de behaalde vermogenswinst minder is t.o.v. andere tuners, terwijl ze bij Auto-Chippen.nl transparant zijn over de behaalde waardes voor én na het tunen!
Al 2x klant geweest bij ze, en je word ten alle tijde vriendelijk behandeld en te woord gestaan.
Kort om, een echte aanrader dus!
*bron: Google

Yessin Bakema

Nick de Beer

5,0 rating
augustus 28, 2019

Hij rijd super , en echt topservice de mannen weten waar ze mee bezig zijn. *bron: Facebook

Nick de Beer

Bekkers

5,0 rating
augustus 23, 2019

Zeer te spreken over het resultaat. Vriendelijk en duidelijk te woord gestaan.

Bekkers

Riccardo Toffolo

5,0 rating
juni 29, 2019

Goede toelichting vooraf over het proces. Mijn Seat Leon uit 2013 (nieuw model TDI) rijdt nu sneller, harder, vloeiender en zuiniger! Dus enorm blij met de dienst!

Riccardo Toffolo

vader en zoon

5,0 rating
juni 1, 2019

zeer tevreden eerst zoonlief zijn astra gtc laten doen daarna vaders zijn polo tsi
goede uitleg en prima service

johnny en robin

de marijntjes

5,0 rating
mei 27, 2019

Geweldig bedrijf eerlijke personeel .aleen jammer dat we er achterkwam dat onze auto al gechipt was *bron: Google

de marijntjes

Paul van der Meulen

5,0 rating
mei 21, 2019

Afgelopen donderdag mijn BMW 116i laten chippen! Vaklui en super service! Ben zeer tevreden. Tijdens het wachten werd ik stap voor stap meegenomen in het proces, waardoor alles duidelijk was. *bron: Facebook

Paul van der Meulen

Blije klant!

5,0 rating
mei 21, 2019

Vw Caddy laten tunen. Nooit verwacht dat het verschil zo groot zou zijn voor de bestuurder. 75 pk is 135 pk geworden. Bedankt mannen!

Jarno Versteden

eubankmeister

5,0 rating
april 4, 2019

Vriendelijk personeel en duidelijke uitleg over wat te verwachten. mijn BMW 118i F20 rijd nu nog vlotter en zelfs zuiniger dan voorheen. Ben blij met het resultaat.

eubankmeister

Debbie van Beers

5,0 rating
maart 19, 2019

Uitstekende service en men weet waar men over praat. Mijn auto rijd een stuk beter nadat deze geoptimaliseerd is door autochippen.nl

Debbie van Beers

Jari van Wanrooij

5,0 rating
maart 18, 2019

Top service! Alles duidelijk uitgelegd en op papier, en auto een stuk sneller

Jari van Wanrooij

Tycho Nieuwkoop

5,0 rating
maart 14, 2019

Goed bedrijf, aardige mensen en de service is gewoon top! Mijn caddy had 75pk maar dit is gechipt tot 180pk, de trekkracht ging er flink op vooruit maar hij werd er ook zuiniger van.
Het hele proces was gewoon een succes, van binnenkomst tot meekijken en uiteindelijk test rijden en naar huis.
Echt een aanrader

Tycho Nieuwkoop

Lun Liu

5,0 rating
maart 6, 2019

De auto rijdt nu echt stukken sneller met bijna een verdubbeling van de pk en koppel.
Echt zeer aan te raden! Je weet niet wat je eerst miste.

Lun Liu

Bas V

5,0 rating
februari 26, 2019

Top bedrijf! Goed deskundig advies! Ben hier zeer goed geholpen! Aanrader! Ook de koffie is hier top! 😉

Bas v

Hendrik Lavrijsen

4,0 rating
februari 16, 2019

Top bedrijf. Tevreden over het resultaat en zoals de overige recensies al vermelden: goede koffie! Tot de volgende keer mannen.

Hendrik Lavrijsen

Ray Berkel

4,0 rating
februari 5, 2019

Iets duurder dan gemiddeld. Daarom ook de 4 sterren bij prijs. Verder een top bedrijf. Word netjes en vriendelijk te woord gestaan en kunt tijdens het wachten een goede bak koffie pakken. Kon vrij snel terecht en ben zeer tevreden over het resultaat. Topzaak!

Ray Berkel

Andrew Smulders

5,0 rating
januari 31, 2019

goede service en mooie prijs en meer pk’s welke man wil dat nou niet thnx auto-chippen.nl

Andrew Smulders

Dexter Driessen

5,0 rating
januari 21, 2019

Fantastisch bedrijf! Naast het feit dat ze vakkundig en professioneel zijn, luisteren en bekijken ze ook daadwerkelijk je persoonlijke wensen en situatie en nemen hier dan ook de tijd voor. Op basis daarvan zorgen zij dat jij als een tevreden klant de deur uit stapt!
Dankzij deze heren beleef je jouw auto weer opnieuw als een nieuwe. Bij uitstek een absolute aanrader. TOP!

Dexter Driessen

Mark van Breda

5,0 rating
januari 15, 2019

Afgelopen zaterdag de EGR klep softwarematig laten wegschrijven van mijn Ford Fiësta Tdci.
Mijn auto rijd nu veel soepeler als voorheen. Kan er nu mee rijden zoals je met een diesel zou moeten kunnen rijden en dat was voorheen niet. Heel veel gesnuk en gehobbel vanuit de motor.
De medewerkers hebben alles prima uitgelegd en mijn vragen vakkundig en goed uitgelegd.
Ik ben zeer te spreken over de service van Auto-chippen.nl en mocht ik ooit denken aan het tunen van een auto dan zal ik zeker aan Auto-chippen.nl denken.

Mark van Breda

Henry Schalken

5,0 rating
januari 10, 2019

Audi a3 uit 2014 1.4 laten chippen. Afspraak maken ging vlot en kon zelfs dezelfde week nog. Wat ze doen en waarom ze het doen word duidelijk uitgelegd. Alleen kan je niet als klant de werkplaats in lopen helaas. Over het resultaat ben ik uiterst tevreden. Dit was boven verwachtingen en de auto rijdt echt een heel stuk fijner dan ervoor. En dat met slechts 25pk extra. Heren bedankt nog!

Henry Schalken

House of Cars Eindhoven

5,0 rating
januari 9, 2019

Deze jongens weten waar ze over praten. Alles is perfect uitgelegd en door de aanpassingen die zij hebben gedaan, is mijn auto een stuk sneller en beter gaan rijden. Ik raad iedereen aan om hier heen te gaan.

House of Cars

Rogier Gelling

5,0 rating
januari 8, 2019

Op aanraden van bekenden ook contact op genomen met de jongens van auto-chippen.nl, omdat ik graag wat meer vermogen wilde halen uit mijn BMW F32 420D. Via de telefoon werd er zorgvuldig en inhoudelijk antwoord gegeven op al mijn vragen, en heb ik vervolgens met een goed gevoel een afspraak ingepland. Wat een ervaring! Ze weten hier echt waar ze het over hebben, ze verstaan hun vak en luisteren goed naar eventuele vragen en/of wensen die je op locatie nog hebt. De auto gaat keurig netjes op de testbank en er wordt per auto specifiek gekeken naar de potentiele mogelijkheden. Na de afsluitende proefrit krijg je een vermogensuitdraai mee zodat je ook mooi kunt zien wat er gedaan is, en wat het voor/na vermogen is. Wat een wereld van verschil na optimalisatie. Een echte aanrader dus!

Rogier gelling

Ronny Gerrits

5,0 rating
januari 6, 2019

Gisteren mijn egr uit laten lezen bij auto’s chippen .nl wat een snelle en super goede service echt een aan rader top bedrijf

Ronny Gerrits

Plopolp

5,0 rating
december 28, 2018

Top service. Caddy getuned van 75pk naar 135pk! Rijdt super

Plopolp

Ricardo Medina

5,0 rating
december 17, 2018

Via via terecht gekomen bij dit bedrijf en zeer te spreken over het eindresultaat. Auto loopt stukken soepeler en is zelfs in verbruik omlaag gegaan. Heren nogmaals bedankt.

Ricardo Medina

R Cheriff

5,0 rating
december 14, 2018

Ik heb hier mijn Audi A3 quattro 2.0 TDI laten chippen en de koppel die ik daar bij heb gewonnen was waanzinnig. Ook heb ik het idee dat de auto was zuiniger is. Ze hebben een Proffesionele testbank en apparatuur. En het personeel was erg bekwaam en vriendelijk. Tot de volgende keer mannen!

R Cheriff

Stephan Spee

5,0 rating
december 12, 2018

Topbedrijf, heb mijn mercedes sprinter L3H2. V6, laten chippen (met garantie) om met nog meer suplese onderweg te kunnen zijn voor mijn klanten. Ook aan het milieu draag ik een stukje bij, brandstof verbruik zal nameljjk ook minder worden en aangezien ik 50.000km per jaar rijd schilt dit ook in de kosten.
Je wordt netjes geholpen, proffesioneel bedrijf. Zeker aan te raden.
www.izi-hands.nl

Stephan Spee

Rens van Leuken

5,0 rating
december 7, 2018

Een Volkswagen crafter laten chippen. Voordat deze gechipt werd was hij traag en pakte hij slecht op . Na het chippen een merkbaar verschil en trekt een stuk beter door. Vandaag gebeld en er was meteen tijd om het te laten doen. Aardige mensen en leggen alles goed uit .

Rens

Mike van der Linden

5,0 rating
december 6, 2018

Top zaak!
Vanmiddag gebeld en kon direct komen en binnen de afgesproken tijd stond ik weer buiten
Zeker een aanrader!

Mike

T.M.F Hermans

5,0 rating
december 1, 2018

Ivm een motorstoring terecht gekomen bij Auto Chippen te Tilburg. Snelle en duidelijke reactie via mail, vriendelijk en eerlijk te woord gestaan aan de telefoon en op zeer korte termijn een afspraak kunnen inplannen.
De locatie zelf oogt professioneel, nette wachtruimte waar je als wachtende gast gratis gebruik mag maken van het wifi netwerk en het koffieautomaat. Er wordt de tijd genomen om door te nemen wat er met je auto gaat gebeuren en vragen te beantwoorden.
Mocht je heel erg gehecht zijn aan je auto, dan is dat ook geen probleem want je verliest je bolide niet uit het zicht aangezien je zo de werkplaats in kunt kijken.
Wederom bedankt auto-chippen.nl , jullie hebben mij een hoop geld en problemen voor in de toekomst bespaard!

Mevr Hermans

Jimmy Sebes

4,0 rating
november 30, 2018

Super service! Leuke wachtruimte en aardig personeel. Het duurde wat langer dan gezegd was het tunen. Verder alles top!

Jimmy Sebes

Frank van der Vorst

5,0 rating
november 29, 2018

Ik heb 29-11-2018 mijn MB A 180 laten tunen van 122 pk naar 175 pk. Het resultaat is boven verwachting!!! Het meest ben ik te spreken over de service en klantvriendelijkheid. Er wordt de tijd genomen om alles goed uit te leggen en al je vragen te beantwoorden. Een echte aanrader dus. Complimenten voor alles gr Frank.

Frank van der Vorst

TDK Exclusive

5,0 rating
november 29, 2018

Vandaag gebeld naar autochippen.nl en kon meteen terecht voor uitleg van de tuning en om de mogelijkheden te bespreken voor mijn Mercedes C-klasse. Bedrijf komt zeer betrouwbaar over en geeft ook duidelijke uitleg wat ze gaan doen en meneer weet ook zeker waar hij over praat! Na de mogelijkheden te hebben besproken kon ik ook meteen terecht met mijn auto! Hij ging de testbank op en werd netjes gerold. Ik kon na tuning een testrit rijden wat ik er van vond. Wat een verschil!!! Mijn auto loopt veel lekkerder en gaat ook een stuk sneller. Na de testrit had meneer de grafieken netjes uitgeprint en kon precies laten zien wat er aan mijn auto veranderd is en wat er aan vermogen bijgekomen is. Ik ben erg tevreden over dit bedrijf en vind dit zeker een aanrader vooral qua vertrouwen en klantvriendelijkheid.

Tim

H. Opdam

5,0 rating
november 28, 2018

Perfect geholpen nadat de dealer mijn software verwijdert had. Kon dezelfde week nog terecht voor her-tuning van de auto en dat helemaal zonder bijkomende kosten. Nu besef ik pas echt wat de verschillen zijn voor en na tuning.

H opdam

Ytk Turabik

5,0 rating
november 27, 2018

Een jaar geleden mijn auto laten chippen. Toen goed geholpen, nu problemen met egr.
Zonder afspraak en drukte hebben ze mij toch nog goed geholpen.
Ook goede service prijs en vriendelijk.
Topbedrijf.

Ytk Turabik

Els van Zelst

5,0 rating
november 26, 2018

Mooi bedrijf en zeer professioneel!

Els van Zelst

Reindert Kleijn

5,0 rating
november 24, 2018

VW Golf laten tunen, auto rijdt stukken vlotter en nog zuiniger ook! Topservice!

Reindert Kleijn

Max

5,0 rating
november 23, 2018

Bijna een week geleden mijn Bmw 114I laten chippen, wereld van verschil.
De auto rijd een stuk beter als voorheen, gas reageert veel directer en auto lijkt ook een stuk beter te schakelen. Verder is de 0-100 bijna 4 hele seconden sneller en is de topsnelheid toegenomen met +55 km/u. Auto blijft maar doortrekken tot de 250.
Een absolute aanrader.

Max

Henrie Schouten

3,0 rating
november 22, 2018

Telefonisch afspraak gemaakt voor mijn auto. Zij zouden het auto tuning binnen 2 uur voor elkaar kunnen krijgen. Aangekomen blijkt na een half uur mijn auto opeens helemaal niet meer te kunnen. Computer blijkt nog te nieuw te zijn. Wel excuses aangeboden gekregen maar geen tegemoetkoming van brandstofkosten. Helaas teleurgesteld weer terug naar huis gegaan en voor niks naar Tilburg gereden.

Henrie Schouten

Jeroen van den berg

5,0 rating
november 20, 2018

Topbedrijf!

Jeroen van den Berg