Vmax verwijderen

Bij auto-chippen.nl kunt u ook terecht om de begrenzingen uit uw auto te laten verwijderen. Aangezien dit allemaal geregeld wordt door het motormanagementsysteem die zich in uw auto bevindt kunnen wij deze voor u ook op maat aanpassen.

Tevens is het in de meeste gevallen zo dat wanneer u er toch al voor kiest om de auto te laten chiptunen bij ons deze Vmax/snelheidsbegrenzer/speedlimiter uit uw motormanagementsysteem verwijderd wordt. Vraag dit voor de zekerheid na alvorens de auto bij ons gechipt wordt aangezien er helaas enkele merken zijn die haast niet veel meer behalen qua topsnelheid!

Enkele voorbeelden van begrenzingen die wij op maat kunnen aanpassen zijn:

Vmax/snelheidsbegrenzer/speedlimiter
Let op! Deze zijn in Nederland NIET verplicht echter bouwen de fabrikanten deze vaak vrijwillig in tot 250km per uur. Met name de volgende merken: Audi, Bmw, Mercedes en Volkswagen passen deze elektronische snelheidsbegrenzer toe. Deze kunnen wij voor u verwijderen waardoor sommige auto’s wel tot 300km per uur kunnen behalen. Hierna kunt u als klant dus ook daadwerkelijk gaan genieten van uw volledige vermogen!

Toerentalbegrenzingen
Dit soort begrenzingen wordt meestal toegepast op bedrijfswagens (dit i.v.m. werknemers die met de voertuigen op pad moeten). Mocht u toevallig in het bezit zijn van een auto waar dit type begrenzing op zit en waar u dus vanaf wilt dan kunt u hiervoor ook bij ons terecht!