Nu tijdelijk maar liefst 20% korting op alle stage 1 upgrades!

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Verhoog de prestaties van uw auto met een BMC luchtfilter

Waarom zou u kiezen voor een BMC luchtfilter? Hier zijn verschillende overtuigende redenen waarom dit de ideale upgrade is voor uw auto:

  1. Verbeterde luchtstroom: BMC luchtfilters zijn ontworpen met geavanceerde materialen en technologieën die zorgen voor een optimale luchtstroom naar de motor. Ze bieden een groter filteroppervlak en een betere filtratiecapaciteit in vergelijking met standaard luchtfilters. Dit resulteert in een verhoogde toevoer van schone lucht naar de motor, wat leidt tot betere prestaties en een verbeterde gasrespons.
  2. Verhoogd vermogen: Door de verbeterde luchtstroom kunnen BMC luchtfilters de motor voorzien van een constante toevoer van koele en schone lucht. Dit resulteert in een efficiëntere verbranding, wat op zijn beurt leidt tot een verhoogd vermogen en koppel. U zult merken dat uw auto sneller accelereert en beter reageert op het gaspedaal, waardoor het rijplezier aanzienlijk wordt verbeterd.
  3. Duurzaamheid en herbruikbaarheid: BMC luchtfilters zijn gemaakt van hoogwaardige materialen die duurzaamheid en betrouwbaarheid garanderen. Ze zijn ontworpen om lang mee te gaan en kunnen eenvoudig gereinigd en opnieuw geolied worden voor hergebruik. Dit betekent dat u de kosten en het gedoe van regelmatige vervanging kunt vermijden, terwijl u toch profiteert van optimale prestaties op de lange termijn.
  4. Bescherming van de motor: Naast het verbeteren van de prestaties bieden BMC luchtfilters ook een uitstekende bescherming voor uw motor. Ze zijn in staat om fijne deeltjes, zoals stof, vuil en zand, effectief tegen te houden, waardoor de kans op motorslijtage en schade wordt verminderd. Dit is vooral belangrijk als u regelmatig rijdt onder zware omstandigheden, zoals op onverharde wegen of in stoffige gebieden.
  5. Eenvoudige installatie: BMC luchtfilters zijn ontworpen als directe vervanging voor de originele luchtfilter van uw auto. Ze zijn specifiek ontwikkeld om perfect te passen en vereisen geen aanpassingen aan het luchtsysteem. Met de meegeleverde instructies kunt u de luchtfilter eenvoudig zelf installeren, waardoor u tijd en geld bespaart op een bezoek aan de autogarage.
  6. Bewezen prestaties: BMC is een gerenommeerd merk dat al tientallen jaren actief is in de autosport- en tuningsindustrie. Hun luchtfilters worden gebruikt door professionele race- en rallyteams.

 

Previous slide
Next slide

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=