Wij zijn in verband met vakantie gesloten tot en met 17 juni 2024. Voor afspraken of vragen zijn wij per mail bereikbaar. 

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Standaard garantie

Wij van auto-chippen.nl staan garant voor een hoogwaardig product doordat wij technici in eigen huis hebben met jarenlange ervaring in zowel de autotechniek als de softwarezijdige kant van de autotechniek.

Garanties

Softwaregarantie

 

Garantie op de software is een term die veel gebruikt wordt, maar wat wordt hier nu mee bedoeld? Software is niet tastbaar en vergaat of verloopt niet. Bij Auto-chippen.nl BV krijgt u maar liefst 5 jaar softwaregarantie op alle chiptuning stages, software-updates vanuit de dealer/fabrikant en andere software-oplossingen. Hieronder vallen de volgende zaken:

  • Storingsvrije werking van bijvoorbeeld chiptuning en andere software-oplossingen
  • Terugplaatsen van chiptuning en of andere aanpassingen na een dealer-update tegen gereduceerd tarief *
  • Origineel maken van de motorsoftware bij bv een dealerbezoek of verkoop van de auto tegen gereduceerd tarief *

* € 59,- exc btw per handeling

Fabrieksgarantie

 

Valt uw auto onder fabrieksgarantie dan is het raadzaam de volgende zaken in acht te nemen:

  • Een dealer kan zien dat een auto niet beschikt over de originele software. Dit geldt voor chiptuning maar ook voor andere software-aanpassing(en) in de ecu (regelapparaat welke de motor aanstuurt).
  • Indien u het risico zo klein mogelijk wil maken dat een dealer een chiptuning of andere software-aanpassingen detecteert, dan raden we aan de auto vóór een dealerbezoek origineel te laten maken door ons.
  • Auto-chippen.nl BV aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid wanneer een dealer toch een chiptuning en of andere software aanpassingen opmerkt en hierdoor (fabrieks)garantie afwijst, ook bij origineel gemaakte software.

 

(Garantie is niet overdraagbaar van eigenaar)

 

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=