Wij zijn in verband met de zomervakantie gesloten van  15 juli t/m 29 juli 2024.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

De voordelen van carwrappen: Een nieuwe look voor je auto met talloze voordelen

Carwrappen, ook bekend als voertuigwrapping, is een populaire techniek waarbij een speciale folie op de carrosserie van een auto wordt aangebracht om deze te transformeren en beschermen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe look voor je voertuig of je wilt een professionele uitstraling voor je bedrijfswagen, carwrappen biedt een breed scala aan voordelen die het overwegen waard zijn.

  1. Stijlvolle en unieke uitstraling: Carwrappen stelt je in staat om je auto te personaliseren en een unieke uitstraling te creëren. Er zijn talloze kleuren, patronen, texturen en afwerkingen beschikbaar, waardoor je jouw voertuig kunt transformeren volgens jouw persoonlijke smaak en voorkeuren. Of je nu kiest voor een opvallende kleur, een glanzende metallic afwerking of een op maat gemaakt ontwerp, carwrappen biedt eindeloze mogelijkheden om je auto te laten opvallen.
  2. Bescherming van de originele lak: Carwrappen biedt niet alleen een esthetische upgrade, maar ook bescherming voor de originele lak van je auto. De speciale folie beschermt de lak tegen krassen, steenslag, UV-stralen, weersinvloeden en andere schade. Dit is vooral waardevol als je van plan bent om je voertuig te verkopen in de toekomst, omdat de originele lak in optimale staat blijft.
  3. Tijdelijke aanpassingen en eenvoudig verwijderbaar: Een van de grote voordelen van carwrappen is dat het tijdelijk is en je de wrap op elk gewenst moment kunt verwijderen zonder de originele lak te beschadigen. Als je van gedachten verandert over het ontwerp of als je jouw voertuig wilt terugbrengen naar de oorspronkelijke kleur, kun je de folie veilig verwijderen en een nieuwe wrap aanbrengen.
  4. Kostenbesparend in vergelijking met spuiten: In vergelijking met het opnieuw spuiten van je auto biedt carwrappen een kosteneffectievere optie. Het spuiten van een auto kan duur zijn en vereist vaak demontage van onderdelen, wat extra kosten met zich meebrengt. Carwrappen kan worden gedaan zonder demontage en de kosten zijn over het algemeen lager, terwijl je toch een vergelijkbare kwaliteit en een breed scala aan ontwerpmogelijkheden krijgt.
  5. Reclamemogelijkheden voor bedrijven: Voor bedrijfseigenaren biedt carwrappen een uitstekende manier om hun merk te promoten en hun bedrijfswagen om te toveren tot een rijdend reclamebord. Je kunt je logo, bedrijfsnaam, contactgegevens en opvallende visuals op de wrap laten plaatsen, waardoor je onderweg exposure krijgt en potentiële klanten aantrekt.
  6. Behoud van de restwaarde van de auto: Een goed aangebrachte en goed onderhouden carwrap kan de restwaarde van je auto positief beïnvloeden. De originele lak blijft beschermd, waardoor de auto er als nieuw uitziet wanneer je besluit de wrap te verwijderen. Dit kan vooral gunstig zijn als je jouw auto wilt verkopen of inruilen.

Carwrappen is een veelzijdige en voordelige oplossing om je auto te transformeren, beschermen en te personaliseren. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe look voor je persoonlijke voertuig of een effectieve manier om je bedrijf te promoten, carwrappen biedt een scala aan voordelen die zowel esthetisch als functioneel zijn.

Wil u graag meer informatie met betrekking tot het carwrappen van uw voertuig? Neem dan gerust contact met ons op of kom eens langs aan de Bedrijfsweg 19 in Oisterwijk!

Vorige slide
Volgende slide

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=