Wij zijn in verband met de zomervakantie gesloten van  15 juli t/m 29 juli 2024.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Dé specialist in chiptuning met behulp van de Dynostar vermogenstestbank

Op zoek naar de ultieme upgrade voor de prestaties van je auto? Bij Auto-chippen.nl zijn we dé specialist in chiptuning, en we maken gebruik van de geavanceerde Dynostar vermogenstestbank om de beste resultaten te behalen. Kies voor ons en ervaar de voordelen van chiptuning met behulp van deze state-of-the-art technologie.

Bij Auto-chippen.nl begrijpen we dat elke autobezitter unieke behoeften en doelen heeft als het gaat om chiptuning. Met onze expertise en toegewijde service kunnen we je auto afstemmen op je specifieke wensen, of je nu op zoek bent naar meer vermogen, betere brandstofefficiëntie of een verbeterde rijervaring.

Wat ons onderscheidt van de rest is onze toewijding aan kwaliteit en nauwkeurigheid. Met de Dynostar vermogenstestbank kunnen we je auto tot in detail analyseren en afstellen. Deze geavanceerde testbank meet het vermogen en het koppel van je auto, waardoor we precies kunnen bepalen hoe we de motorprestaties kunnen optimaliseren.

Onze ervaren technici zijn volledig bekend met de mogelijkheden van de Dynostar vermogenstestbank en hebben de expertise om de juiste aanpassingen aan je auto door te voeren. We zorgen voor een nauwkeurige afstemming van de motormanagementsoftware, waardoor je auto optimaal presteert zonder concessies te doen aan betrouwbaarheid of duurzaamheid.

Bij Auto-chippen.nl gaan we verder dan alleen chiptuning. We bieden een complete ervaring, waarbij we luisteren naar je wensen, je adviseren over de beste opties en je begeleiden bij elke stap van het proces. Onze klantgerichte benadering en uitstekende klantenservice stellen ons in staat om langdurige relaties met onze klanten op te bouwen.

Kies Auto-chippen.nl als je de beste resultaten wilt behalen met chiptuning van je auto. Met onze expertise en het gebruik van de Dynostar vermogenstestbank kunnen we je auto naar een hoger niveau tillen op het gebied van prestaties en efficiëntie. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom autobezitters voor ons kiezen als het gaat om chiptuning van hun auto.

Specificaties

Type: RC-3300 AWD
Gewicht: 5000 kg
Afmetingen (LxBxH) 4900 x 4000 x 65 cm.
Spanning: 230 V
Opgenomen stroom max: 25 A
Luchtdruk: 6 bar
Max. snelheid: 250 km/h
Breedte rol: 70 cm
Diameter rol: 40 cm
Aantal rollen: 8
Min. Maat rol-rol 69 cm
Max. Maat rol-rol 209 cm
Max. aslast 3500 kg
Wielbasis min. (top-top) 200 cm
Wielbasis max. (top-top) 350 cm
Totale massatraagheid: 64,34 kgm²
Equivalente voertuigmassa: 1608,50 kg
Type retarder: F16-310C
Statische vermogen:
Max. vermogen koud: 620 / 840 kW / pk
Max. vermogen 3 min: 470 / 635 kW / pk
Max. vermogen continu 260 / 345 kW / pk
Dynamisch vermogen:
Max. vermogen: 1000 / 1330 kW / pk

Dynostar cooling fan

De door Dynostar speciaal ontwikkelde ventilator met een perfecte rechthoekige uitblaasmondstuk biedt voldoende koeling voor uw auto tijdens een vermogensmeting bij ons. Deze ventilator heeft een maximum van 125 km per uur windsnelheid en is variabel naar gelang de auto zwaarder belast wordt en dus meer “rijwind” nodig heeft.

Gewicht:185 [kg] 
Afmetingen (lxbxh):105 x 115 x 100 [cm] 
Lucht uitlaat afmetingen (lxb)120 x 50 [cm] 
Voeding:380 [V]11,1 to 14,8 [A]
Max. Vermogen:4 to 7,5 [kW] 
Max. Capaciteit36.000 to 40.500 [m³/h] 
Max. Wind snelheid:75 up to 125 [km/h] 

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=