Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Wat is chiptuning?

Chiptuning, ook wel motor tuning genoemd zorgt voor verbetering van auto prestaties door een optimalisatie van de software in de motorregeleenheid (ECU). De motorregeleenheid is een kleine krachtige computer die alle noodzakelijke functies vervult van de motor, namelijk het zogenaamde motormanagementsysteem (ECU). Het motormanagementsysteem regelt continu onder meer de ingespoten hoeveelheid brandstof, de turbodruk en het ontstekingstijdstip. Het motormanagementsysteem bestaat uit verschillende chips welke voorzien zijn van software. De voertuigen van tegenwoordig zijn door middel van software begrenst, dat na tuning zowel winst in vermogen als een verlaagd brandstofverbruik optreed. Zorg ervoor dat u kiest voor een betrouwbare tuner die uw auto voorziet van tuning. Er zit namelijk behoorlijk wat verschil in kwaliteit met betrekking tot de gebruikte software files. Dit uiteraard met alle gevolgen van dien…

Gecertificeerde tuning software

Met jarenlange ervaring in chiptuning zijn wij een onderdeel van www.dtmobility.com welke een bekende speler op het gebied van software optimalisatie is met meer dan 10 jaar ervaring in het luxe segment.

Perfectie is hetgeen wat wij nastreven. Uiteraard op verantwoorde wijze en binnen vastgestelde veiligheidsmarges, vandaar dat wij ook enkel gecertificeerde tuning software verkopen welke extern gewaarborgd zijn door www.vestcertificering.nl en bevestigd worden door een certificaat.

Werkwijze

De originele software wordt uit gelezen door een speciale datareader. Met speciale software kunnen de gegevens worden weergegeven en vervolgens worden geoptimaliseerd. Na het veranderen van de uitgelezen data (mapps), wordt de geoptimaliseerde data terug naar het motormanagementsysteem geüpload.

Veelgestelde vragen

– Wat zijn de voordelen van chiptuning?
– Is chiptuning legaal?
– Wat kost chiptuning?

We hebben de meest gestelde vragen en antwoorden voor u op een rij gezet.

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=