Wij zijn in verband met de zomervakantie gesloten van  15 juli t/m 29 juli 2024.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Onze werkwijze

Bij aankomst word uw voertuig op diverse punten nagekeken:

Waar moet je op letten bij het kiezen van een goede chiptuner?

Bij het zoeken naar een chiptuner is het belangrijk om met een betrouwbare professional in zee te gaan die voldoet aan de hoogste normen en kwaliteit levert. Hier zijn enkele belangrijke criteria waaraan een goede chiptuner moet voldoen:

  1. Ervaring en expertise: Een goede chiptuner heeft uitgebreide ervaring en diepgaande kennis van motormanagement en chiptuning. Ze begrijpen de complexiteit van motoren en kunnen de prestaties optimaliseren zonder de betrouwbaarheid in gevaar te brengen.
  2. Geavanceerde apparatuur en software: Een goede chiptuner maakt gebruik van geavanceerde apparatuur en up-to-date softwaretools om de tuning nauwkeurig uit te voeren. Dit zorgt voor een veilige en betrouwbare afstelling van de motor.
  3. Maatwerkoplossingen: Elke auto is uniek en heeft specifieke tuningbehoeften. Een goede chiptuner biedt maatwerkoplossingen die zijn afgestemd op het specifieke merk, model en motor van je voertuig. Ze nemen de tijd om je wensen te begrijpen en stellen een tuningprogramma op dat past bij je behoeften en rijstijl.
  4. Betrouwbaarheid en garantie: Een goede chiptuner biedt transparante en eerlijke dienstverlening. Ze geven duidelijkheid over wat je kunt verwachten van de chiptuning en bieden garanties op hun werk. Ze hebben ook goede recensies en reputatie opgebouwd bij eerdere klanten.
  5. Klantenservice en nazorg: Een goede chiptuner hecht waarde aan klanttevredenheid en biedt uitstekende klantenservice. Ze beantwoorden je vragen, geven advies en staan klaar om eventuele problemen of aanpassingen na de tuning aan te pakken.

Bij het kiezen van een chiptuner is het belangrijk om grondig onderzoek te doen, referenties te controleren en recensies te lezen. Neem de tijd om verschillende tuners te vergelijken en te praten met de professionals om er zeker van te zijn dat ze aan al deze criteria voldoen.

Hoeveel tijd kost chiptuning?

Deze procedure neemt gemiddeld 2 tot 4 uur in beslag.

Indien u de auto weer terug in de originele staat wil hebben plaatsen wij kosteloos de (originele) software terug. Deze service bieden wij om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor bijvoorbeeld leaserijders. Ons advies is om een leaseauto in de originele staat te retourneren aan de maatschappij.

Professionele chiptuning

Voor een consument is het zaak om met het juiste chiptuning bedrijf in zee te gaan. In de loop der jaren hebben wij inmiddels al vele aanbieders van chiptuning zien komen en gaan. Ervaring in zowel de autotechnische kant als softwaretechnisch is echt een pré. Tevens is de stelregel hierbij dat een goede tuner haar producten zelf ontwikkelt en minimaal heeft getest op de vermogenstestbank. Helaas zien wij de laatste tijd mensen die elders hun voertuig (vaak goedkoop) hebben laten voorzien van chiptuning. Dit voor bijvoorbeeld een ‘second opinion’ i.v.m. problemen die zij ondervinden met de auto of gewoonweg niet tevreden zijn over het rijgedrag van de auto. Het spreekwoord ‘goedkoop is duurkoop’ geldt ook in onze branche.

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=