Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Onze werkwijze

Bij aankomst word uw voertuig op diverse punten nagekeken:

Hoeveel tijd kost chiptuning?

Deze procedure neemt gemiddeld 2 tot 4 uur in beslag.

Indien u de auto weer terug in de originele staat wil hebben plaatsen wij kosteloos de (originele) software terug. Deze service bieden wij om het zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor bijvoorbeeld leaserijders. Ons advies is om een leaseauto in de originele staat te retourneren aan de maatschappij.

Professionele chiptuning

Voor een consument is het zaak om met het juiste chiptuning bedrijf in zee te gaan. In de loop der jaren hebben wij inmiddels al vele aanbieders van chiptuning zien komen en gaan. Ervaring in zowel de autotechnische kant als softwaretechnisch is echt een pré. Tevens is de stelregel hierbij dat een goede tuner haar producten zelf ontwikkelt en minimaal heeft getest op de vermogenstestbank. Helaas zien wij de laatste tijd mensen die elders hun voertuig (vaak goedkoop) hebben laten voorzien van chiptuning. Dit voor bijvoorbeeld een ‘second opinion’ i.v.m. problemen die zij ondervinden met de auto of gewoonweg niet tevreden zijn over het rijgedrag van de auto. Het spreekwoord ‘goedkoop is duurkoop’ geldt ook in onze branche.

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=