Wij zijn in verband met de zomervakantie gesloten van  15 juli t/m 29 juli 2024.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Xpel Folie op Voertuigen: Ultieme Bescherming voor je Autolak

Xpel folie, ook bekend als paint protection film (PPF) of steenslagfolie, is een geavanceerde vorm van beschermende folie die op de carrosserie van een voertuig wordt aangebracht om de lak te beschermen tegen schade. Of je nu een nieuwe auto hebt gekocht of je wilt je geliefde voertuig in optimale staat houden, Xpel folie biedt talloze voordelen en is een uitstekende investering in de bescherming van je autolak.

  1. Bescherming tegen steenslag en krassen: Een van de belangrijkste voordelen van Xpel folie is de uitstekende bescherming tegen steenslag, krassen en andere schade die je autolak kan aantasten. De folie is ontworpen om impact en wrijving te absorberen, waardoor de originele lak van je voertuig beschermd blijft. Het voorkomt lelijke steenslagmarkeringen en krassen, waardoor je auto er langer als nieuw uitziet.
  2. Zelfherstellend vermogen: Xpel folie heeft vaak een zelfherstellend vermogen. Dit betekent dat kleine krassen en swirls vanzelf verdwijnen wanneer de folie wordt blootgesteld aan warmte, zoals zonlicht of warm water. Hierdoor behoudt je auto een strakke en krasvrije uitstraling, zelfs na intensief gebruik.
  3. UV-bescherming: De meeste Xpel folies bieden ook bescherming tegen schadelijke UV-stralen. Langdurige blootstelling aan de zon kan de lak van je voertuig vervagen en verkleuren. Met Xpel folie blijft de originele kleur van je auto behouden, waardoor deze er langer levendig uitziet.
  4. Behoud van de originele lak: Xpel folie is transparant en dun, waardoor de originele lak van je voertuig zichtbaar blijft. Dit is vooral belangrijk voor liefhebbers van autodetails en eigenaren van exclusieve voertuigen die de fabriekslak willen behouden. De folie kan worden aangebracht zonder dat dit ten koste gaat van de esthetiek of de waarde van je auto.
  5. Eenvoudig onderhoud: Xpel folie is gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. De gladde en waterbestendige eigenschappen van de folie maken het eenvoudig om vuil, insectenresten en andere verontreinigingen te verwijderen. Regelmatig wassen en het gebruik van een milde autoshampoo en een zachte microvezeldoek zorgen ervoor dat de folie in optimale conditie blijft.
  6. Langdurige duurzaamheid: Xpel folie is ontworpen om lang mee te gaan en bestand te zijn tegen verschillende weersomstandigheden en omgevingsfactoren. De folie is bestand tegen verkleuring, barsten, peeling en heeft een hoge weerstand tegen chemicaliën. Dit betekent dat je jarenlang kunt genieten van de bescherming en de uitstekende uitstraling van je autolak.

Xpel folie biedt een ongeëvenaarde bescherming en zorgt ervoor dat je voertuig er langer als nieuw uitziet. Het beschermt tegen steenslag, krassen, UV-stralen en andere schade, terwijl de originele lak behouden blijft. Met het zelfherstellende vermogen en de duurzaamheid is Xpel folie een uitstekende investering voor autoliefhebbers en eigenaren die waarde hechten aan de esthetiek en bescherming van hun voertuig.

Heeft u interesse in Xpel folie voor op uw voertuig? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Uiteraard kunt u tijdens onze openingstijdens eens langs komen aan de Bedrijfsweg 19 te Oisterwijk.

Vorige slide
Volgende slide

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=