Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Stage 2

Met een stage 2 tuning kunt u het maximale vermogen uit uw auto halen!

Voor de mensen waarbij een stage 1+ toepassing niet voldoende is (qua performance) hebben wij ook nog een stage 2 mogelijkheid. Daarbij word het voertuig individueel (op maat) afgesteld in combinatie met de benodigde mechanische aanpassingen (uitlaat + inlaat en in sommige gevallen optioneel een upgrade pulley en of upgrade intercooler). Hierbij is tevens een duidelijke verbetering van het uitlaatgeluid aanwezig. De originele katalysator en in sommige gevallen de opf/ppf/gpf dempen tevens ook het geluid.

Tuning op maat?

Aan de hand van de gegevens tijdens het loggen van de auto (tijdens de metingen op de vermogenstestbank) kunnen wij zo een tuning op maat ontwikkelen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld de uitlaatgastemperaturen, brandstofdruk, turbodruk etc. In dit geval kunnen wij zo het maximaal mogelijke van de motor benutten. Dit is wat een tuning op maat daadwerkelijk inhoud.

Veelgestelde vragen

Kan mijn auto ook stage 2 getuned worden?

Een stage 2 tuning bieden wij alleen aan voor benzinemotoren. Wij hebben inmiddels een aantal stage 2 pakketten samengesteld waarbij op voorhand weten dat de resultaten verbluffend zullen zijn.

Let op! Bij een stage 2 upgrade is het tanken van minimaal euro 98/E5 noodzakelijk!

Komt mijn auto door de APK met stage 2?

Ja en nee, in sommige gevallen kunnen wij softwarematig ervoor zorgen dat de auto probleemloos door de APK komt. Dit is afhankelijk van het type regelapparaat en het type downpipe. Daarbij bedoelen wij of deze wel of geen katalysator meer tot zijn beschikking heeft.

Word mijn auto zuiniger met een stage 2 tuning?

Nee, bij een stage 2 tuning ligt de hoofdzaak om nóg meer vermogen te kunnen behalen. Een lager brandstofverbruik is in dit geval dat ook net van toepassing.

Welke onderdelen zitten er in een stage 2 pakket?

De prijzen zoals u op onze website kunt vinden zijn in combinatie met decat/catless (zonder katalysatoren) downpipes. In het geval dat uw voertuig voorzien is van een opf/ppf/gpf (https://www.auto-chippen.nl/opf-ppf-gpf-partikel-filter-uitschakelen/) rekenen wij hiervoor een meerprijs. Dit voor de bijkomende extra softwarematige aanpassingen, werkuren van de- en montage downpipes en de eventueel extra benodigde meetnippels in de downpipes.

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=