Nu tijdelijk maar liefst 20% korting op alle stage 1 upgrades!

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

OPF, PPF, GPF, Otto Partikel Filter uitschakelen

Na de dieselmotoren zijn nu de benzinemotoren aan de beurt voor een roetfilter. Bekend momenteel als Otto Partikel Filter. Alle benzinemotoren met een productiedatum na september 2018 zijn er voortaan met uitgerust. Ook de hybride-modellen. Autofabrikanten dringen hiermee de uitstoot van schadelijke deeltjes verder terug en voldoen daarmee ook vaak al aan de Euro 6d Temp-norm, die in september 2019 ingaat. Voordelen? Uiteraard minder roetuitstoot… en de nadelen? Vele malen stiller dan dat je bijvoorbeeld van een Bmw M5 gewend bent. Na montage van een ander uitlaatsysteem zal de auto een storing krijgen waardoor deze zelfs in noodloop gaat. Onze software ingenieurs hebben hier een oplossing voor ontwikkeld. Wij schakelen het systeem softwarematig uit zodat u wel vrij bent uw uitlaatsysteem aan te passen voor de perfecte en bovendien gewenste rijbeleving.

Het Otto Parikel Filter, kortweg aangeduid als OPF, PPF of GPF door autofabrikanten heeft als doel de roetuitstoot van benzine motoren op te vangen. Dit om later onder de juiste omstandigheden schoon te gaan branden/regenereren.

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=