WINTERACTIE: Maak een afspraak voor 31 december en ontvang 20% korting op stage 1 tuning. Geldig op alle merken.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

2 seconden sneller van 0 naar 100km/u? En dat met de Audi A3 1.6tdi na chiptuning!

In plaats van de originele 11 seconden van 0/100km-uur doet de Audi A3 DSG 1.6tdi er voortaan nog maar 9 seconden over…. Een winst van maar liefst 2 seconden. Niet alleen de acceleratietijden zijn verbeterd maar ook zal deze Audi een stuk meer souplesse en een vermindert brandstofverbruik gaan vertonen! De stage 1 tuning (enkel softwarematig) die we dit keer mochten toepassen had duidelijke verbeteringen voor u als bestuurder en is van de originele 116pk & 250nm naar maar liefst 140pk & 310nm gegaan.

Interesse in een upgrade voor uw Audi A3? Mail ons gerust voor meer informatie en of een afspraak op info@auto-chippen.nl. Langs komen kan uiteraard ook aan de Centaurusweg 81 te Tilburg.

Audi A3 DSG 1.6tdi

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=