WINTERACTIE: Maak een afspraak voor 31 december en ontvang 20% korting op stage 1 tuning. Geldig op alle merken.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

4.2 seconden sneller van 0/80km per uur met de Volkswagen Transporter 2.0tdi 84pk.

Maar liefst 4.2 seconden van 0 -> 80km/u is deze Volkswagen Transporter 2.0TDI sneller na een software-optimalisatie! Van de originele 84pk zijn wij na een upgrade van alleen de software naar maar liefst 175pk gegaan! Dit hebben wij te danken aan het feit dat de 2.0TDI motoren in bijvoorbeeld de Transporter elektronisch begrenst zijn. Dus of u nu een 84, 102, 114 of 140pk sterke Transporter 2.0TDI in het bezit heeft deze gaan allemaal naar hetzelfde eindvermogen van maar liefst 175pk & 400nm! Tevens zal het brandstofverbruik bij normaal rijgedrag afnemen met circa 7%.

Bij ons voor de vaste lage prijs van slechts €549,- inclusief btw en 5 jaar garantie op de software (bij bijvoorbeeld een software-update van de dealer voorzien wij de tuning kosteloos opnieuw).

Volkswagen Transporter 2.0TDI

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=