WINTERACTIE: Maak een afspraak voor 31 december en ontvang 20% korting op stage 1 tuning. Geldig op alle merken.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Alle remmen los voor de Smart ForTwo met de 0.9T motor….

Zelfs een Smart ForTwo met de 0.9T motor kan verbeterd worden. En niet zo’n klein beetje ook…. Origineel beschikt deze Smart over een vermogen van 90pk & 135nm wat na een optimalisatie van de software verbeterd wordt naar maar liefst 110pk & 160nm! Tevens is ook de snelheidsbegrenzer verwijderd die normaal gesproken op 160km/u ingrijpt waardoor het rijden na de upgrade met de Smart ForTwo alleen maar leuker word.

Bent u in het bezit van een Smart ForTwo en vind u het originele vermogen ook wat tegenvallen? Mail ons dan gerust voor de mogelijkheden die wij te bieden hebben voor uw Smart!

De Smart ForTwo met de 0.9T motor en standaard 90pk die we dit keer voorzien hebben van deze geweldige verbetering kost nu slechts €499,- inclusief btw en 5 jaar garantie op de software!

Smart ForTwo

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=