WINTERACTIE: Maak een afspraak voor 31 december en ontvang 20% korting op stage 1 tuning. Geldig op alle merken.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

De ultieme hothatch met maar liefst 411pk & 559nm onder de motorkap. #audi #rs3 #2.5tfsi #8v

Is het mogelijk om een aantal variabelen in te geven in een formule waar vervolgens de ultieme hot hatch uit ontstaat? Audi denkt van wel. Althans, zo voelt de Audi RS3. Als een zorgvuldig doorgerekend product dat alles heeft om tot perfectie te komen. De RS3 is namelijk de ultieme Audi A3 en dat etaleert de vijfdeurs Sportback dan ook graag. De 2,5-liter vijfcilinder levert 367 pk en onttroont daarmee Mercedes’ A45 AMG als de krachtigste hatchback in het segment. Maar ook dit kan verbeterd worden! Enkel een software-upgrade door ons resulteert in een eindprestatie van maar liefst 411pk & 559nm. De 0 naar 100 sprint zal daarbij zelfs verkort worden naar slechts 4.0 seconden in plaats van de originele 4.3!

Interesse in een upgrade voor uw Audi Rs3? Mail ons dan gerust voor meer informatie en mogelijkheden met betrekking tot de mogelijkheden voor uw Rs3.

Audi RS3

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=