Wij zijn in verband met vakantie gesloten tot en met 17 juni 2024. Voor afspraken of vragen zijn wij per mail bereikbaar. 

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

BMW Tuning: Optimaliseer prestaties van Jouw BMW

Welkom bij Auto-chippen.nl, dé specialist in BMW tuning. Ben jij een trotse eigenaar van een BMW en op zoek naar manieren om de kracht en prestaties van je auto naar een hoger niveau te tillen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met onze ontwikkelde BMW tuningdiensten bieden we op maat ontwikkelde oplossingen om jouw rijervaring te verbeteren en het volledige potentieel van je BMW te vergroten.

Waarom BMW Tuning? Als BMW-liefhebber weet je dat je auto veel potentieel heeft, echt vanuit de fabriek. BMW’s worden geleverd met indrukwekkende prestaties, maar met BMW tuning kunnen we de limieten verleggen en jouw BMW naar een hoger niveau tillen. Onze tuning-experts hebben uitgebreide kennis van de interne werking van BMW’s en kunnen de motorprestaties, het koppel, de acceleratie en de algemene rijervaring optimaliseren.

Onze BMW Tuningdiensten:

Bij Auto-chippen.nl bieden we een breed scala aan BMW tuningdiensten die zijn ontworpen om aan uw specifieke behoeften en wensen te voldoen. Onze deskundige technici werken met geavanceerde apparatuur en software om de motorparameters van je BMW aan te passen en de prestaties te verbeteren.

ECU Remapping:

Onze ECU (Engine Control Unit) remapping-service stelt ons in staat om de software van uw BMW te herprogrammeren. Hierdoor kunnen we de motorefficiëntie optimaliseren, het vermogen en het koppel verhogen en de gasrespons verbeteren.

Performance Uitlaatsystemen: Wij bieden uitstekende prestatie uitlaatsystemen die zorgen voor een betere gasstroom, waardoor de prestaties van je BMW toenemen. Bovendien zorgen ze voor een hogere en sportievere uitlaatklank, waardoor je rijervaring nog intenser wordt.

Luchtinlaat- en Intercooler-upgrades: Door het upgraden van de luchtinlaat- en intercooler-systemen kunnen we de luchtstroom naar de motor verbeteren en verlagen we de inlaat temperatuur. Dit verklaart een verhoogd vermogen en een verbeterde respons.

Optimalisatie van rijdynamiek: motorische tuning bieden we ook oplossingen om de rijdynamiek van je BMW te verbeteren. Denk aan het aanpassen van de ophanging, het installeren van high-performance remmen en het monteren van lichtgewicht wielen voor betere handling en remprestaties.

Waarom Kiezen voor Auto-chippen.nl? Met talloze tuningbedrijven die beweerden de beste te zijn, vraag je je misschien af ​​waarom je voor Auto-chippen.nl zou moeten kiezen. Bekijk eens onze vele lovende reviews, zie ons portfolio op een van onze social media kanalen en wij zijn niet voor niets leider in de tuningbranche.

Vorige slide
Volgende slide

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=