WINTERACTIE: Maak een afspraak voor 31 december en ontvang 20% korting op stage 1 tuning. Geldig op alle merken.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Chiptuning voor de Audi A1 1.4tfsi volledig via OBD.

Een kleine softwarematige ingreep met grote verschillen. Maar liefst 23pk & 50nm koppel heeft deze Audi A1 1.4 tfsi erbij gekregen na een software-optimalisatie aan ons adres. Wat vooral opvalt is dat de auto in zijn lager toerengebied vele malen soepeler is geworden en een stuk meer souplesse vertoond dan voorheen.

Naast de verbeterde Pk’s en Nm’s zijn ook de acceleratietijden sterk verbeterd zoals u kunt zien in de bijgevoegde foto’s.

Ook interesse in een software-optimalisatie voor uw Audi A1 1.4 tfsi en wilt u ook graag profiteren van de vele voordelen van chiptuning? Voor de vaste lage prijs van slechts 449,- incl. btw en 5 jaar garantie op de software voorzien wij ook uw Audi A1 van deze vooruitgang.

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=