Wij zijn in verband met de zomervakantie gesloten van  15 juli t/m 29 juli 2024.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Chiptuning van de Land Rover Defender 2.2 TD4

Chiptuning voor je Land Rover Defender 2.2 TDV

Ben je op zoek naar manieren om de prestaties van je Land Rover Defender te verbeteren? Overweeg dan chiptuning als een effectieve oplossing om het vermogen en de brandstofefficiëntie van je voertuig te optimaliseren. De Defender van vandaag is er wel enorm op vooruit gegaan. Van de originele 122 pk & 360 nm koppel komen zijn we uitgekomen op een resultaat van 170 pk & 470 nm koppel. Dit zorgt voor een acceleratietijd verbetering van maar liefst 7.6 seconden (0-100km per uur).

Bij Auto-chippen.nl begrijpen we de liefde en passie die eigenaren van Land Rover Defenders voor hun auto hebben. Daarom bieden we gespecialiseerde chiptuningdiensten om je Defender naar een hoger niveau te tillen. Hier zijn enkele voordelen van chiptuning bij ons:

1. Verhoogd Vermogen: Met chiptuning kunnen we het vermogen van je Land Rover Defender verhogen, wat resulteert in betere acceleratie en algemene prestaties.

2. Brandstofefficiëntie: Onze chiptuning kan ook de brandstofefficiëntie verbeteren, waardoor je kunt besparen op brandstofkosten. Hierbij gaan wij niet tot het maximaal haalbare van de 2.2 TD4 motor.

3. Betere Trekkracht: Of je nu off-road gaat of zware ladingen moet trekken, chiptuning verbetert de trekkracht van je Defender.

Bij Auto-chippen.nl hebben we ervaren experts die gespecialiseerd zijn in Land Rover Defenders. We gebruiken geavanceerde technologie en software om de prestaties van je voertuig te optimaliseren terwijl we binnen de fabrieksspecificaties blijven. Onze chiptuningdiensten zijn veilig en betrouwbaar.

Als je op zoek bent naar chiptuning voor je Land Rover Defender, zoek dan niet verder. Auto-chippen.nl staat klaar om je te helpen je voertuig naar het volgende niveau te tillen.

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte. Verbeter de prestaties van je Land Rover Defender met onze chiptuningdiensten!

 

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=