Nu tijdelijk maar liefst 20% korting op alle stage 1 upgrades!

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Chiptuning voor de Mazda 2.0 Skyactiv-G motor

Verbeterde prestaties en rijervaring

Als trotse eigenaar van een Mazda met de 2.0 Skyactiv-G motor ben je al bekend met de uitstekende kwaliteit en betrouwbaarheid van je voertuig. Maar wist je dat je met chiptuning nog meer uit je Mazda kunt halen? Chiptuning biedt een fantastische mogelijkheid om de prestaties van je motor te verbeteren en je rijervaring naar een hoger niveau te tillen.

Met chiptuning wordt de software van het motormanagementsysteem geoptimaliseerd. Hierdoor worden de parameters aangepast, zoals de brandstofinjectie, turbodruk en ontstekingstiming. Dit resulteert in een toename van het motorvermogen en koppel, waardoor je Mazda sneller accelereert en vlotter reageert op het gaspedaal. Bovendien kan chiptuning ook leiden tot een verhoogde topsnelheid en betere brandstofefficiëntie, waardoor je mogelijk zelfs brandstof bespaart.

Een professioneel uitgevoerde chiptuning voor de Mazda 2.0 Skyactiv-G motor biedt tal van voordelen. Ten eerste geniet je van een aanzienlijke vermogenswinst, waardoor je auto een stuk krachtiger aanvoelt. Dit is vooral merkbaar tijdens het inhalen of bij het nemen van bochten, waar je de verbeterde respons en acceleratie zult ervaren.

Bovendien kun je met chiptuning de rijmodus van je Mazda aanpassen aan jouw persoonlijke voorkeuren. Wil je een sportievere rijervaring? Met chiptuning kun je de motorprestaties optimaliseren voor een dynamischer karakter. Wil je juist een zuinigere rit? Ook dat is mogelijk door de brandstofinspuiting te finetunen. De keuze is aan jou!

Veiligheid staat altijd voorop bij chiptuning. Het is daarom belangrijk om dit te laten uitvoeren door een professioneel en ervaren bedrijf dat gespecialiseerd is in het tunen van motormanagementsystemen. Zij beschikken over de juiste kennis en expertise om de softwareaanpassingen op een veilige en betrouwbare manier door te voeren, zonder de duurzaamheid van de motor in gevaar te brengen.

Kortom, chiptuning biedt Mazda 2.0 Skyactiv-G eigenaren de mogelijkheid om het maximale potentieel uit hun motor te halen. Met verbeterde prestaties, een verhoogde respons en de mogelijkheid om de rijervaring aan te passen aan persoonlijke voorkeuren, brengt chiptuning het rijplezier naar een hoger niveau. Aarzel niet om contact op te nemen met een professioneel tuningsbedrijf om te ontdekken hoe chiptuning jouw Mazda-ervaring kan verbeteren.

De Mazda CX3 van vandaag (2018+ 2.0 Skyactive-G met standaard 120 pk is motorisch hetzelfde als de 150 pk variant) gaat er wel heel erg veel op vooruit. Een toename van 45 pk & 20 nm koppel zorgt voor een enorme verbetering in acceleratietijd. Van de originele 9.85 seconden komen we na de upgrade uit op maar liefst 7.83 seconden (0-100km/u).

Wij bieden deze stage 1 toepassing al aan voor slechts €399,- inclusief btw!

Previous slide
Next slide

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=