De koning onder de Mercedes Benzen, Een Mercedes Benz AMG GT R is uiteraard al een uniek exemplaar en al helemaal wanneer je deze door ons laat voorzien van catless downpipes en een cold-air intake + afstelling op maat (stage 2). Van de ”slechts” 580pk & 700nm (origineel) komen we na modificatie uit op 677pk & 879nm.

Interesse in de mogelijkheden voor uw Mercedes Benz? Volg dan de 4 stappen van onze configurator op www.auto-chippen.nl en zie exact wat wij voor u kunnen betekenen.

*prijzen voor modificatie van de Mercedes Benz AMG GT R op aanvraag.

De koning onder de Mercedes Benzen. Een Mercedes Benz AMG GT R is uiteraard al een uniek exemplaar en al helemaal wanneer je deze door ons laat voorzien van catless downpipes en een cold-air intake + afstelling op maat (stage 2). Van de ''slechts'' 580pk & 700nm (origineel) komen we na modificatie uit op 677pk & 879nm.Interesse in de mogelijkheden voor uw Mercedes Benz? Volg dan de 4 stappen van onze configurator op www.auto-chippen.nl en zie exact wat wij voor u kunnen betekenen.*prijzen voor modificatie van de Mercedes Benz AMG GT R op aanvraag.

Geplaatst door Auto-chippen.nl op Zaterdag 27 april 2019