Nu tijdelijk maar liefst 20% korting op alle stage 1 upgrades!

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Diverse upgrades beschikbaar voor de Porsche Cayenne S e-hybrid!

Een Porsche rij je uit liefhebberij. Niet omdat hij zo ruim, praktisch en zuinig is. Of voordelig. In de bijtelling dan wel de aanschaf. Maar wat als er een Porsche is die alles weet om te draaien? Die wel ruim, praktisch, zuinig, voordelig en snel is? De Cayenne S e-Hybrid van vandaag wordt aangedreven door een 3.0 liter V6 met 333pk en een 95pk sterke elektromotor. Werken die samen dan gaat er 416pk naar de wielen althans mits deze nog niet door ons onder handen genomen is. Een stage 2 upgrade zorgt voortaan voor maar liefst 502pk & 800nm!! Overduidelijk verschil voor u als bestuurder….

Interesse in een stage 2 upgrade voor uw Porsche Cayenne S e-Hybrid? Voor slechts €1999,- voorzien wij ook uw Cayenne van deze verbetering waarvan tevens uw brandstofverbruik met circa 8% zal verminderen.

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=