Nu tijdelijk maar liefst 20% korting op alle stage 1 upgrades!

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Eco tuning Volkswagen Transporter.

Een upgrade waarbij uw Volkswagen Transporter 66pk & 149nm er op vooruit gaat + nog eens gemiddeld 6% zuiniger is? Jazeker…. en dat zonder motorische aanpassingen en enkel optimalisatie van uw motorregelsoftware.

(Gemeten waardes)

Origineel: 95pk & 234nm -> eco-tuning: 161pk & 381nm

Interesse in een upgrade voor uw Volkswagen Transporter? Bekijk dan gerust eens onderstaande link, vul zelf stap 3 en 4 in en zie wat wij voor uw Transporter kunnen betekenen.

https://www.auto-chippen.nl/…

Eco-tuning Vw Transporter T5 2.0TDI 102pk.

Een upgrade waarbij uw Volkswagen Transporter 66pk & 149nm er op vooruit gaat + nog eens gemiddeld 6% zuiniger is? Jazeker…. en dat zonder motorische aanpassingen en enkel optimalisatie van uw motorregelsoftware. (Gemeten waardes)Origineel: 95pk & 234nm -> eco-tuning: 161pk & 381nmInteresse in een upgrade voor uw Volkswagen Transporter? Bekijk dan gerust eens onderstaande link, vul zelf stap 3 en 4 in en zie wat wij voor uw Transporter kunnen betekenen.https://www.auto-chippen.nl/?_merk=volkswagen&_model=volkswagen-transporter-multivan

Geplaatst door Auto-chippen.nl op Zaterdag 9 februari 2019

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=