WINTERACTIE: Maak een afspraak voor 31 december en ontvang 20% korting op stage 1 tuning. Geldig op alle merken.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Meer informatie nodig voor uw Volkswagen Tiguan? Mail of bel ons gerust!

Ook deze Volkswagen Tiguan 1.4 TSI is deze week voorzien van een stage1 software-upgrade. Origineel beschikte deze Tiguan over een vermogen van 150pk & 250nm koppel. Enkel na een softwarematige aanpassing behaalde deze Volkswagen Tiguan een eindvermogen van maar liefst 170pk & 300nm koppel! Vooral in het lager toerengebied voelt de Tiquan veel soepeler aan dan voorheen.

Interesse in een software-upgrade voor uw Volkswagen Tiguan? Voor de vaste lage prijs van slechts €449,- incl. btw en 5 jaar garantie op de software voorzien wij ook uw VW Tiguan van deze vooruitgang.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u ons ook mailen op info@auto-chippen.nl of kom gerust eens langs aan de Centaurusweg 81 te Tilburg.

Volkswagen TiguanVolkswagen Tiguan

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=