Nu tijdelijk maar liefst 20% korting op alle stage 1 upgrades!

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Transformeer uw Mercedes-Benz AMG naar een meesterwerk van kracht en prestaties.

Bij Auto-chippen.nl zijn we gepassioneerd door Mercedes AMG-voertuigen en bieden we op maat gemaakte tuningoplossingen die de prestaties van uw AMG naar ongekende hoogten tillen. Ons portfolio zegt immers al genoeg.

Onze deskundige technici begrijpen de unieke aard van de AMG-motoren en hebben uitgebreide ervaring in het optimaliseren van deze krachtige machines. Met behulp van geavanceerde tuningtechnieken en hoogwaardige apparatuur passen we de softwareparameters van uw AMG-motor aan om maximale vermogenswinst, een verbeterde respons en een verhoogde acceleratie te bereiken.

Of u nu een Mercedes AMG C63, E63, GT of een ander model bezit, onze tuningdiensten zijn specifiek ontworpen om aan de eisen van uw specifieke AMG te voldoen. We bieden verschillende tuningniveaus, variërend van Stage 1 tot Stage 2, afhankelijk van uw voorkeuren en rijdoelen.

Met onze tuningoplossingen behoudt uw Mercedes AMG niet alleen de betrouwbaarheid, maar wordt ook het volledige potentieel van de motor ontketend. U zult genieten van indrukwekkende vermogenswinsten, een scherpere gasrespons en een verslavend uitlaatgeluid dat uw rijervaring naar nieuwe hoogten tilt.

Naast motoroptimalisatie bieden we ook andere op maat gemaakte upgrades voor uw Mercedes AMG. Van verlaagde ophanging en sportuitlaten tot zelfs hoogwaardige remmen, we hebben een breed scala aan opties om uw AMG te personaliseren en te verbeteren.

Bij Auto-chippen.nl geloven we in het leveren van uitstekende resultaten en een uitzonderlijke klantenservice. Onze technici hebben een passie voor precisie en vakmanschap, en we streven ernaar om aan uw verwachtingen te voldoen en uw vertrouwen te winnen.

Kies voor Auto-chippen.nl als uw vertrouwde partner voor Mercedes AMG tuning. We zijn toegewijd aan het bieden van hoogwaardige tuningoplossingen die de prestaties van uw AMG naar nieuwe hoogten tillen, terwijl we de betrouwbaarheid en rijbaarheid behouden.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we uw Mercedes AMG kunnen transformeren in een onverslaanbaar krachtige machine.

Vorige slide
Volgende slide

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=