WINTERACTIE: Maak een afspraak voor 31 december en ontvang 20% korting op stage 1 tuning. Geldig op alle merken.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Mercedes E43 amg na chiptuning op maat nog krachtiger.

Mercedes-Benz zet met de nieuwe E-Klasse de concurrentie weer op scherp. Een ruim aanbod aan motoren en innovatieve snufjes zorgen ervoor dat je de E helemaal kunt personaliseren. Daarnaast is er een nieuwe uitvoering aan de bovenkant van de ladder, de Mercedes-AMG E43. Deze zescilinder AMG moet het opnemen tegen de S-modellen van Audi en de M-Performance line van BMW. Is deze E43 een comfortabelere versie van de ruige achtcilinder modellen, of is deze zespitter het net zo heftig als zijn krachtigere broers? De cijfers liegen er immers niet om! Origineel scoorde de E43 al een resultaat van maar liefst 403pk & 568nm koppel wat na een optimalisatie van de software verbeterd is naar 436pk & 672nm koppel…. Niet alleen duidelijk meer vermogen voor u als bestuurder maar ook een fijner overschakelende automaatbak resulteert in stukken meer souplesse dan voorheen.

Interesse in een upgrade voor uw Mercedes Benz E43? Bij ons voor de vaste lage prijs van slechts 799,- kunt u al genieten van stukken meer rijgenot op uw E43 AMG.

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=