Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

NIEUW! TUNING VOOR DE MERCEDES-BENZ VITO 2021-> (114 / 116 / 119 / 124 CDI).

NIEUW! Chiptuning voor de nieuwe Mercedes-Benz Vito 2021 -> (114 / 116 / 119 / 124 CDI)  is vanaf heden beschikbaar…

Valt uw nieuwe Mercedes Vito ook tegen? Laat hem dan voorzien van een software-optimalisatie. Zonder mechanische aanpassingen behalen wij al een resultaat voor de Vito 114 CDI van 136pk & 330nm naar 190pk & 430nm en voor de 124 CDI met een resultaat van 239pk & 530nm naar 270pk & 570nm…

U beschikt al over deze upgrade vanaf slechts €999,- (maatwerk).

www.auto-chippen.nl

Fijn dat u kiest voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Met jarenlange ervaring in chiptuning zijn wij een onderdeel van www.dtmobility.com welke een bekende speler op het gebied van software optimalisatie is met meer dan 10 jaar ervaring in het luxe segment.

Perfectie is hetgeen wat wij nastreven. Uiteraard op verantwoorde wijze en binnen vastgestelde veiligheidsmarges, vandaar dat wij ook enkel gecertificeerde tuning software verkopen welke extern gewaarborgd zijn door www.vestcertificering.nl en bevestigd worden door een certificaat.

Met onze AWD Dynostar testbank in een volledig geconditioneerde ruimte om wegsimulaties mogelijk te maken ontwikkelen wij zelfstandig software. Zo dragen wij zorg voor kwaliteit en kunnen wij elke auto eventueel individueel afstellen, controleren en het vermogen ook garanderen. Vragen? bekijk hier de meestgestelde vragen

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=