Wij zijn in verband met de zomervakantie gesloten van  15 juli t/m 29 juli 2024.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Chiptuning voor de 1.2tdi motoren zijn blijvend in prijs verlaagd voor slechts 299,- (Vw, Seat, Skoda).

1.2tdi nieuws! Wegens groot succes en positieve reacties van onze klanten blijven wij chiptuning voor de 1.2tdi motoren aanbieden voor de vaste lage prijs van slechts 299,- incl. btw en 5 jaar garantie! 75pk -> 100pk
Indien u het bekende EGR probleem heeft (P0405 storing) kunnen wij dit voor slechts 175,- voor u oplossen. Een combinatie van tuning + EGR off is nu dus blijvend voor de vaste lage prijs van slechts 399,-. Als u voor 12.00u belt kunt u dezelfde dag nog geholpen worden.

De voordelen van onze chiptuning zijn: meer vermogen, verbeterd rijgedrag, verminderd brandstofverbruik en minder over schakelen bij bijvoorbeeld het invoegen op de snelweg of tijdens het rijden binnen de bebouwde kom.

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=