WINTERACTIE: Maak een afspraak voor 31 december en ontvang 20% korting op stage 1 tuning. Geldig op alle merken.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Dit keer de Opel Meriva 1.4 Turbo bij ons op de testbank voor chiptuning!

Weer een perfect voorbeeld van een elektronisch begrensde motor! Dit keer in de Opel Meriva 1.4T met standaard 120pk. De Meriva is er namelijk in 2 verschillende vermogens varianten verkrijgbaar. Een 120pk versie en een 140pk versie die beide na chiptuning uit zullen komen op maar liefst 170pk en 270nm. Een duidelijk verschil voor u als bestuurder en maakt het rijden met de Meriva alleen maar leuker.

Interesse wat wij voor uw Meriva kunnen betekenen? Bekijk dan eens onze handige calculator op de pagina m.b.t. prijzen en vermogenswinsten voor uw auto!

De Opel Meriva 1.4T die we dit keer voorzien hebben van de upgrade kost bij ons slechts €499,- inclusief btw en 5 jaar garantie op de software.

Opel MerivaOpel Meriva

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=