Nu tijdelijk maar liefst 20% korting op alle stage 1 upgrades!

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Ontdek de Ultieme Performance Upgrade voor Jouw BMW M135i met Eventuri!

Ben je een trotse eigenaar van een BMW M135i en ben je op zoek naar de perfecte manier om de prestaties van je geliefde auto naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder! Eventuri is hét merk dat jouw BMW M135i transformeert in een adembenemende krachtpatser, en dit met maar liefst +26 pk & + 21nm koppel in vergelijking met een origineel luchtfilter(unit).

Nú ook online te bestellen in onze webshop:

https://webshop.auto-chippen.nl/eventuri/eventuri-carbon-intake-bmw-f40-m135i-f44-m235i/

Waarom Kiezen voor Eventuri voor Jouw BMW?

  1. Op Maat Gemaakt voor Jouw BMW: Bij Eventuri begrijpen ze dat elke BMW uniek is. Daarom bieden we op maat gemaakte luchtinlaatsystemen die perfect passen bij het model en de specificaties van jouw auto. Hierdoor ervaar je een ongeëvenaarde prestatieverbetering die naadloos aansluit op de kracht en stijl van bijvoorbeeld jouw BMW M135i.
  2. Geavanceerde Technologie: Onze luchtinlaatsystemen zijn ontwikkeld met geavanceerde technologie en uitgebreide tests. Dit betekent dat je kunt vertrouwen op de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Met innovatieve ontwerpen en hoogwaardige materialen maximaliseert Eventuri de luchtstroom naar je motor, wat resulteert in indrukwekkende vermogenswinsten.
  3. Verbluffend Design: Bij Eventuri geloven we dat prestatie en esthetiek hand in hand moeten gaan. Onze luchtinlaatsystemen zijn niet alleen ontworpen om de prestaties te verbeteren, maar ook om visueel te imponeren. Het prachtige design voegt een vleugje moderniteit en luxe toe aan de motorruimte van je BMW.
  4. Eenvoudige Installatie: Je hoeft geen technisch expert te zijn om te profiteren van onze performance upgrades. Onze luchtinlaatsystemen worden geleverd met gedetailleerde instructies en zijn eenvoudig te installeren. Bovendien bieden we uitstekende klantenondersteuning om je te begeleiden tijdens het proces.
  5. Passie voor BMW: Eventuri is opgericht door enthousiaste autoliefhebbers met een speciale liefde voor BMW’s. We begrijpen de passie en trots die samengaan met het bezitten van een BMW, en onze producten zijn een weerspiegeling van die passie. Als jij om je BMW geeft, dan geven wij er ook om.

Kies voor Unieke Performance met Eventuri!

Waarom genoegen nemen met standaard prestaties als je BMW het potentieel heeft om uit te blinken? Eventuri opent de deur naar een nieuwe dimensie van rijervaring. Transformeer je BMW in een rijdende krachtpatser met deze carbon fiber en op maat gemaakte luchtinlaatsystemen. Ervaar de combinatie van technologie, design en passie die alleen Eventuri kan bieden.

Previous slide
Next slide

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=