Porsche Cayenne S E-Hybrid

Afgelopen week kwam de Porsche Cayenne S E-Hybrid bij ons binnen. Normaal gesproken beschikt deze auto 416,5 Pk en 675,1 Nm aan koppel. Niets mis mee, maar dat kan beter! Uiteindelijk hebben we dan ook maar liefst 509,2 Pk en 800,2 Nm koppel uit deze Porsche geperst.

Voor de Porsche Cayenne S E-Hybrid hebben wij diverse stages beschikbaar. Zo hebben wij door enkel softwarematige aanpassingen (stage 1) een resultaat van 476,7 Pk en 727,4 Nm koppel. Dit is 60 Pk en 50 Nm koppel meer ten opzichte van het originele vermogen.

De onderstaande auto is voorzien van een door ons op maat geschreven stage 2 file. Stage 2 is een software optimalisatie in combinatie met enkele motorische aanpassingen. Dit heeft geleidt tot de 509,2 Pk en 800,2 Nm koppel. Dit is 93 Pk en 125 Nm koppel meer dan het origineel.

Wetende dat bijvoorbeeld de Cayenne Turbo standaard met zijn 4,8-liter turbomotor slechts 503,9 Pk en 782,2 Nm koppel scoort bij ons op de bank, is deze S E-hybrid dus krachtiger en sneller met zijn 3.0tfsi motor in combinatie met zijn elektromotor.

Daarnaast houden we altijd rekening met de overige wensen van de klant. Zo hebben wij het start/stop systeem van deze Porsche uitgeschakeld. Eenmaal de Cayenne gestart, zal deze niet meer te stoppen zijn!

Voor prijzen of meer informatie over de Porsche Cayenne S E-Hybrid upgrademogelijkheden kunt u contact met ons opnemen of kom gerust eens langs aan de Centaurusweg 81 te Tilburg.

Porsche Cayenne S E-Hybrid