Wij zijn in verband met de zomervakantie gesloten van  15 juli t/m 29 juli 2024.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Stage 2 tuning Bmw M135i i.c.m. Akrapovic, Eventuri-intake & Wagner intercooler.

De M135i van Bmw is met zijn achterwielaandrijving met het originele vermogen al als speels te benoemen. Het ingrijpen van de antislipregeling zo nu en dan voelt duidelijk alsof je met iets snels op pad bent. Enkel een software-optimalisatie alleen al brengt de M135i naar stukken meer rijplezier laat staan een stage 2 tuning!

De Bmw M135i die we dit keer mochten voorzien van upgrades aan andere in- en uitlaat, intercooler (Wagner) + tuning op maat brengt het rijden wel echt tot een hoger niveau….

Zowel de sportkatalysator van Akrapovic als het Eventuri air intakesysteem en de Wagner intercooler zorgt voor overduidelijke verschillen in zowel performance als sound!

Stage 1:

https://www.auto-chippen.nl/…/bmw-1-serie-m-135i-320pk-f20…/

Bmw M135i stage 2 (prijs op aanvraag)

Origineel: 320pk & 450nm -> stage 2: 392pk & 553nm

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=