WINTERACTIE: Maak een afspraak voor 31 december en ontvang 20% korting op stage 1 tuning. Geldig op alle merken.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

De topper onder de personenauto’s. Chiptuning op de Mercedes Benz S63 AMG met de krachtige 5.5 Bi Turbo motor.

Vandaag hadden we weer een topper bij ons op de vermogenstestbank! De Mercedes Benz S63AMG met zijn 5.5 Bi Turbo benzinemotor. Je ziet ze maar zelden in het dagelijks verkeer en als jou eerste gedachten waren dat deze eigenlijk al aan zijn top zit dan had je het 100% mis. Enkel een upgrade van de software (stage 1) bracht deze S63 naar een eindscore van maar liefst 702pk & 1147nm!! Origineel scoorde deze AMG al over een resultaat 584pk & 970nm wat op zichzelf al zeker niet verkeerd is.

Eindresultaat? Een winst dit keer van 118pk & 177nm!

Interesse in een upgrade voor uw Mercedes Benz S63 AMG?

Voor slechts €1799,- voorzien wij ook uw Mercedes Benz S63 van deze vooruitgang!

Mocht u meer interesse hebben in het aanschaffen van een Mercedes Benz C63, E63 of S63? Neem dan gerust eens een kijkje op http://autobedrijfcan.nl/occassions/ en bekijk hun actuele voorraad. Facebook -> Can Exclusive

Mercedes Benz S63AMG

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=