WINTERACTIE: Maak een afspraak voor 31 december en ontvang 20% korting op stage 1 tuning. Geldig op alle merken.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Tuning ook voor de Audi S6 avant 4.0tfsi…

Deze Audi S6 komt een stuk minder agressief over dan de RS6, maar na een stage1 software-upgrade komt deze S6 toch aardig in de buurt van zijn grote broer qua vermogen.

Standaard beschikt deze S6 4.0tfsi V8 over een vermogen van 420pk & 550nm koppel. Na aanpassingen in het motormanagementsysteem, het plaatsen van een BMC airfilter en diverse metingen op onze vermogenstekstbank behaalde hij uiteindelijk een eindvermogen van maar liefst 517pk & 770nm koppel!

Interesse in een software-optimalisatie voor uw Audi S6/RS6? Contacteer ons gerust voor de mogelijkheden van uw Audi of bekijk eens onze website www.auto-chippen.nl en zie wat wij voor uw auto kunnen betekenen.

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=