WINTERACTIE: Maak een afspraak voor 31 december en ontvang 20% korting op stage 1 tuning. Geldig op alle merken.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Ook deze Vw Polo Bluemotion is van het EGR probleem verlost.

Ook deze Volkswagen Polo 1.2tdi is van het EGR probleem verlost! De 1.2tdi motoren staan er om bekend vaak problemen met de EGR te vertonen en daardoor de foutcode P0405 te geven. Na enkel een optimalisatie van de software bent u van dit probleem totaal verlost.

Tevens is deze Volkswagen Polo 1.2tdi ook gelijk voorzien van een stage1 software-upgrade. Van de originele 75pk naar 100pk met enkel een software-optimalisatie! Meer souplesse, verbeterd rijgedrag en minder brandstofverbruik zijn de juiste kenmerken van deze upgrade..

Stage1 software-upgrade + EGR uitschakelen voor de 1.2tdi motor –> alleen bij ons voor de vaste lage actieprijs van slechts €399,- incl. btw en 5 jaar garantie op de software.

Enkel EGR €175,-
Enkel tuning €299,-

Centaurusweg 81, 5015 TC Tilburg
 Info@auto-chippen.nl
013-2045045

Volkswagen Polo 1.2tdiVolkswagen Polo 1.2tdi

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=