Hot, hotter, hottest…. Porsche 911 Akrapovic flamethrower!

DTMobility Maart Aktie!

Ook vlammen uit uw Porsche?

Direct uit voorraad leverbaar!

Tot wel €1.200 voordeel op een Akrapovic Titanium slip-on uitlaatsysteem.

Gebouwd uit hoogwaardige, hittebestendige, titaniumlegeringen die zijn gezandstraald en gecoat om de duurzaamheid te kunnen garanderen. De uitlaat levert een gewichtsbesparing op van meer dan 35% en verhoogt tegelijkertijd de prestaties. Het is perfect afgestemd om een uniek geluid te geven aan de turbo motorische motor en is afgewerkt met twee prachtige eindstukken.

Voor de scherpe actieprijs van €5.093,- voorzien wij uw Porsche 991.2 van een Akrapovic Slip-on uitlaatsysteem incl. gratis montage.

DTMobility power package voordeel!

Ontvang maar liefst 20% korting op een stage1 Porsche 911 software-optimalisatie bij aanschaf van een Akrapovic Titanium Slip-on line uitlaatsysteem en maak uw Porsche 911 (991.2) helemaal compleet met een DTMobility Power package.

Stage1 chiptuning: €1299,-
Akrapovic: €5.658,22
Montagekosten: €377,50
Power package
Consumentenprijs: €7.334,72

Bespaar uzelf maar liefst €1200,-

Het complete Power package is enkel bij ons verkrijgbaar voor de scherpe actieprijs van slechts €6.132,- incl. gratis montage en her programmatie van de software!

Optioneel en een echte aanrader:

– Link Pipe Set w Cat (SS)

Door een betere doorstroming van de uitlaatgassen brengen de verbindingspijpen de 911 naar grotere hoogtes. Tevens worden de motorprestaties en het geluid verbeterd na het installeren van de link pipe set.

– Carbon fiber diffuser

De diffusor is perfect gestyled om een finishing touch te geven aan de achterkant van de Porsche 911. Gemaakt van handgemaakt, hoogwaardige carbonvezel.

Deze Porsche 911 Akrapovic flamethrower op onze testbank zien kijk hier voor het filmpje.