WINTERACTIE: Maak een afspraak voor 31 december en ontvang 20% korting op stage 1 tuning. Geldig op alle merken.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Een chiptuning met als optie het cylinder on demand systeem uitschakelen van uw Audi?

Van 140pk & 250nm naar maar liefst 165pk & 300nm brengt een stage 1 tuning met zich mee op de Audi A3 1.4tfsi limousine met DSG. Voor u als bestuurder een duidelijke verbetering en als je het ons vraagt ook zeker de moeite waard. Nog meer souplesse en verbeterde acceleratietijden? Laat dan nu ook uw Audi A3 voorzien van deze upgrade.

Vind u het cylinder on demand systeem van uw auto ook hinderlijk? Deze kunnen wij voor u in combinatie met tuning ook uitschakelen!

Bij ons voor de vaste lage prijs van slechts €499,- inclusief btw en 5 jaar garantie op de software. (Exclusief uitschakelen van het cylinder on demand systeem). Combinatie van tuning + cylinder on demand off komt uit op een totaalbedrag van €549,-

  Audi A3 1.4tfsi limousine

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=