WINTERACTIE: Maak een afspraak voor 31 december en ontvang 20% korting op stage 1 tuning. Geldig op alle merken.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Ook voor chiptuning van uw Mercedes ML63 AMG W164 bent u bij ons aan het juiste adres! #AMG #chiptuning #tuning

We zien ze wel vaker bij ons voorbij komen. De AMG modellen van Mercedes. Als je vindt dat je SUV iets stoers en krachtigs moet uitstralen, dan is deze ML dé auto. Een tikkeltje opzichtig? Ja, dat wel. Maar wie kiest voor een AMG-uitvoering van de Mercedes ML kan daar vast mee leven.

Liefst 510 pk vermogen en 630 Nm koppel vormen (standaard) basis wat zelfs na een software-optimalisatie verbeterd word met maar liefst 20pk & 30nm koppel extra!. En het resultaat is een sprint vanuit stilstand naar de 100 in 4.9 seconden. Een sprint vanaf 0 is een sensatie in een SUV van 2.200 kilo. Daarbij is de stabiliteit indrukwekkend en is het remvermogen al net zo imposant. Want dat is waar AMG voor staat. Ondanks het gewicht van deze ML is chiptuning na een bezoekje aan ons adres toch duidelijk waarneembaar. Echter zal in dit geval het brandstofverbruik niet af gaan nemen zoals in 7 van de 10 tuning wel is!

Interesse in een upgrade voor uw Mercedes Benz ML63 W164 2005 – 2009? Bij ons voor de vaste lage prijs van slechts €799,- excl. vermogensmetingen en incl. btw en 5 jaar garantie op de software.

Mercedes Benz ML63Mercedes Benz ML63Mercedes Benz ML63

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=