WINTERACTIE: Maak een afspraak voor 31 december en ontvang 20% korting op stage 1 tuning. Geldig op alle merken.

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

Chiptuning voor de Renault 1.5DCi motoren zorgt voor een overduidelijke verbetering.

Ook voor chiptuning op uw Renault Clio bent u bij ons op het juiste adres! De 90pk sterke 1.5DCi (diesel) van vandaag is er na de upgrade niet alleen 25pk en 40nm koppel op vooruit gegaan. Ook is de acceleratietijd van 0-100 er met 1.8 seconden op verbeterd. Niet alleen een verbeterd vermogen, snellere acceleratietijden en meer souplesse dit keer maar ook een lager brandstofverbruik bij constante snelheden.

Interesse in een upgrade voor uw 1.5DCi Renault Clio 2012-2016? Bij ons voor de vaste lage prijs van slechts 399,- inclusief btw en 5 jaar garantie op de software.

Voor meer informatie of een afspraak kunt u ons mailen op info@auto-chippen.nl of kom gerust eens langs aan de Centaurusweg 81 te Tilburg!

  Renault Clio

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=