Chiptuning Audi RS5

U kent het wel, van die auto’s die er zowel van buiten als onder de motorkap uitzien als een jongensdroom. Die jongensdroom kwam bij ons binnen in de vorm van een Audi RS5, het topmodel van de A5-reeks van Audi. De RS5 staat nog steeds boven de S5 gepositioneerd, wat niet voor niets is.

Liefkozend hebben we deze Audi RS5 onder handen genomen, die overigens in 2010 op de prestigieuze AutoSalon van Genève werd gepresenteerd en werd ontwikkeld door Quattro GmbH. GmbH is ook verantwoordelijk voor de overige RS-modellen van Audi. Deze specifieke RS5 heeft de doorontwikkelde versie van de onweerstaanbare V8 motor, ook bekend van de vorige RS4 en R8. Dit hoogtoerige snelheidswonder is door Audi zelf al voorzien van 30pk extra dan zijn voorganger, waardoor de standaarduitrusting uitkomt op 450PK bij 8250 tpm. Maar we zouden onszelf niet zijn, als we daar niet een schepje bovenop deden. En vanzelfsprekend hebben we dat gedaan! Na een optimalisatie van de software kwamen we op het indrukwekkende eindresultaat van 479.7PK en 498.0Nm koppel!

 

www.auto-chippen.nl

Fijn dat u kiest voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Met jarenlange ervaring in chiptuning zijn wij een onderdeel van www.dtmobility.com welke een bekende speler op het gebied van software optimalisatie is met meer dan 10 jaar ervaring in het luxe segment.

Perfectie is hetgeen wat wij nastreven. Uiteraard op verantwoorde wijze en binnen vastgestelde veiligheidsmarges, vandaar dat wij ook enkel gecertificeerde tuning software verkopen welke extern gewaarborgd zijn door www.vestcertificering.nl en bevestigd worden door een certificaat.

Met onze AWD Dynostar testbank in een volledig geconditioneerde ruimte om wegsimulaties mogelijk te maken ontwikkelen wij zelfstandig software. Zo dragen wij zorg voor kwaliteit en kunnen wij elke auto eventueel individueel afstellen, controleren en het vermogen ook garanderen. Vragen? bekijk hier de meestgestelde vragen