In 2009 bracht Porsche een beauty van een auto op de markt. De Porsche Panamera. Deze bijzondere verschijning moest het opnemen tegen onder meer de BMW 7-serie en de Audi A8. Op zich geen gelopen race kunnen we stellen. Maar feit blijft dat de Porsche Panamera een auto met klasse is en zich ook zo over de weg beweegt.

Er bestaan een aantal keuzemogelijkheden voor deze Posche Panamera 4-deurs coupé wat betreft het vermogen, wat tussen de 250PK en 550PK varieert, en het type motor. Zo bestaat er bijvoorbeeld de keuze voor een dieselmotor. Dat was in dit geval ook zo, want we praten hier over een 3.0TDI motorblok. Dit dieselbeest was al voorzien van 246.1PK en 558.4Nm koppel, maar we zouden hier niet over schrijven als we dat vermogen niet vermeerderd hadden. Na diverse metingen en softwarematige aanpassingen in het motorregelapparaat (tuning op maat). eindigden we met een top resultaat van maar liefst 298.4Pk en 673.5Nm koppel.

www.auto-chippen.nl

Fijn dat u kiest voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Met jarenlange ervaring in chiptuning zijn wij een onderdeel van www.dtmobility.com welke een bekende speler op het gebied van software optimalisatie is met meer dan 10 jaar ervaring in het luxe segment.

Perfectie is hetgeen wat wij nastreven. Uiteraard op verantwoorde wijze en binnen vastgestelde veiligheidsmarges, vandaar dat wij ook enkel gecertificeerde tuning software verkopen welke extern gewaarborgd zijn door www.vestcertificering.nl en bevestigd worden door een certificaat.

Met onze AWD Dynostar testbank in een volledig geconditioneerde ruimte om wegsimulaties mogelijk te maken ontwikkelen wij zelfstandig software. Zo dragen wij zorg voor kwaliteit en kunnen wij elke auto eventueel individueel afstellen, controleren en het vermogen ook garanderen. Vragen? bekijk hier de meestgestelde vragen