Wij hebben het genoegen gehad om ook de BMW M6 gran coupe V8 4.4 Bi-Turbo te mogen voorzien van een upgrade. Een kleine upgrade was het niet. Niet te vergeten is het originele vermogen, zo heeft  de BMW M6 gran coupe al een vermogen van 549.6pk. Na een stage 1 tuning, dit zijn enkel softwarematige aanpassingen, is er een nieuwe vermogen behaald van maar liefst 672.0pk. Dit betekent maar liefst een verschil van 122.4pk! Voor als het net even wat sneller en krachtiger moet zijn, Auto-chippen.nl!

Bent u ook in het bezit van deze BMW M6 gran coupe V8 4.4 Bi-Turbo en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan op www.auto-chippen.nl voor meer informatie. Wij nodigen u ook van harte uit om langs te aan het adres Centaurusweg 81 te Tilburg. Tevens zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 013-2045045.

www.auto-chippen.nl

Fijn dat u kiest voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Met jarenlange ervaring in chiptuning zijn wij een onderdeel van www.dtmobility.com welke een bekende speler op het gebied van software optimalisatie is met meer dan 10 jaar ervaring in het luxe segment.

Perfectie is hetgeen wat wij nastreven. Uiteraard op verantwoorde wijze en binnen vastgestelde veiligheidsmarges, vandaar dat wij ook enkel gecertificeerde tuning software verkopen welke extern gewaarborgd zijn door www.vestcertificering.nl en bevestigd worden door een certificaat.

Met onze AWD Dynostar testbank in een volledig geconditioneerde ruimte om wegsimulaties mogelijk te maken ontwikkelen wij zelfstandig software. Zo dragen wij zorg voor kwaliteit en kunnen wij elke auto eventueel individueel afstellen, controleren en het vermogen ook garanderen. Vragen? bekijk hier de meestgestelde vragen