Deze Opel Insignia 2.0 CDTI mochten wij ook weer voorzien van maatwerk chiptuning. Onder de motorkap van ‘onze’ Opel Insignia vinden we een 2,0-liter dieselmotor die is uitgerust met commonrail-inspuiting. Dankzij de turbo en intercooler komt de krachtbron op een maximumvermogen van 130 pk en een maximumkoppel van 300 Nm bij 1.750 toeren per minuut. Dit is voor velen eigenlijk net wat te weinig en daarom komen wij de Opel Isignia vaker tegen bij ons. Dit betekent dat we exact weten hoe we deze auto moeten aanpakken. Uiteindelijk hebben wij een resultaat van 179.1pk en maar liefst 98nm meer aan koppel weten te behalen en zal deze Insignia over het gehele toerengebied krachtiger en soepeler aanvoelen. Bovendien kunnen wij uit ervaring spreken dat het brandstofverbruik met maar liefst 8% zal afnemen.

Bent u ook in het bezit van een Opel met het bekende 2.0CDTI motorblok en wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Kijk dan op www.auto-chippen.nl voor meer informatie. Wij nodigen u ook van harte uit om langs te aan het adres Centaurusweg 81 te Tilburg. Tevens zijn wij ook telefonisch bereikbaar op 013-2045045.

www.auto-chippen.nl

Fijn dat u kiest voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Met jarenlange ervaring in chiptuning zijn wij een onderdeel van www.dtmobility.com welke een bekende speler op het gebied van software optimalisatie is met meer dan 10 jaar ervaring in het luxe segment.

Perfectie is hetgeen wat wij nastreven. Uiteraard op verantwoorde wijze en binnen vastgestelde veiligheidsmarges, vandaar dat wij ook enkel gecertificeerde tuning software verkopen welke extern gewaarborgd zijn door www.vestcertificering.nl en bevestigd worden door een certificaat.

Met onze AWD Dynostar testbank in een volledig geconditioneerde ruimte om wegsimulaties mogelijk te maken ontwikkelen wij zelfstandig software. Zo dragen wij zorg voor kwaliteit en kunnen wij elke auto eventueel individueel afstellen, controleren en het vermogen ook garanderen. Vragen? bekijk hier de meestgestelde vragen