Chiptuning voor de VW Up 1.0. Jazeker, ook kleine en relatief bescheiden auto’s worden bij ons gechipt. Wel zijn er natuurlijk wat wetenswaardigheden, zoals in het specifieke geval van deze vrolijke Volkswagen Up! Chiptuning op motoren zonder turbo (atmosferische motoren) komt in de dagelijkse praktijk niet zo gek vaak voor. Dat heeft te maken met het feit dat er op deze motoren niet hele grote vermogenswinsten te behalen zijn. Toch blijven er altijd voorbeelden bestaan, die daar een uitzondering op vormen. De Volkswagen Up is er daar 1 van.

De Volkswagen Up is te onderscheiden in twee versies qua vermogen, namelijk de 60Pk versie en de 75Pk versie. In het geval van de Volkswagen Up 1.0 met 60Pk is de motor enkel en alleen elektronisch begrensd. Hierdoor zijn wij in staat geweest daar een heel mooi resultaat uit te halen. Doordat we de software van de Up hebben geoptimaliseerd, hebben we maar liefst 20 extra Pk’s uit deze motor weten te halen. Een mooie prestatie dus. Doordat de andere versie van de Up vanuit zichzelf al over 75Pk beschikt, is het niet rendabel om op dat type de chiptuning toe te passen, omdat het resultaat van 80Pk de eindstreep is.

www.auto-chippen.nl

Fijn dat u kiest voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Met jarenlange ervaring in chiptuning zijn wij een onderdeel van www.dtmobility.com welke een bekende speler op het gebied van software optimalisatie is met meer dan 10 jaar ervaring in het luxe segment.

Perfectie is hetgeen wat wij nastreven. Uiteraard op verantwoorde wijze en binnen vastgestelde veiligheidsmarges, vandaar dat wij ook enkel gecertificeerde tuning software verkopen welke extern gewaarborgd zijn door www.vestcertificering.nl en bevestigd worden door een certificaat.

Met onze AWD Dynostar testbank in een volledig geconditioneerde ruimte om wegsimulaties mogelijk te maken ontwikkelen wij zelfstandig software. Zo dragen wij zorg voor kwaliteit en kunnen wij elke auto eventueel individueel afstellen, controleren en het vermogen ook garanderen. Vragen? bekijk hier de meestgestelde vragen