Ook wij beleven van tijd tot tijd een primeur en daar was de chiptuning van een hybride Audi A3 E-Tron 2016 er één van! Jazeker, ook hybride auto’s kunnen getuned worden en juist omdat het minder vaak voorkomt, is het voor ons des te leuker om erover te vertellen. Het zou eigenaars van (andere) hybride auto’s zomaar op ideeën kunnen brengen en die juichen wij van harte toe!

Wat voor resultaten had deze chiptuning?

Chiptuning heeft natuurlijk altijd resultaat met als doel meer rijcomfort en vermogen. Bij deze Audi A3 E-Tron was er sprake van 204 aanwezige Pk’s. Die hebben we fors omhoog weten te brengen naar 231 Pk. Een behoorlijk vermogen voor een auto zoals deze Audi A3 E-Tron, waarbij de verbrandingsmotor is gecombineerd met een elektromotor. Deze auto reed al als een zuinig zonnetje, maar dat wordt nu alleen maar meer en beter. Behalve de Pk’s hebben we ook de aanwezige 350Nm verhoogd naar 412Nm. Leuk om te weten is dat de chiptuning geheel via de OBD poort is geoptimaliseerd en dus is het onzichtbaar voor de dealer.

www.auto-chippen.nl

Fijn dat u kiest voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Met jarenlange ervaring in chiptuning zijn wij een onderdeel van www.dtmobility.com welke een bekende speler op het gebied van software optimalisatie is met meer dan 10 jaar ervaring in het luxe segment.

Perfectie is hetgeen wat wij nastreven. Uiteraard op verantwoorde wijze en binnen vastgestelde veiligheidsmarges, vandaar dat wij ook enkel gecertificeerde tuning software verkopen welke extern gewaarborgd zijn door www.vestcertificering.nl en bevestigd worden door een certificaat.

Met onze AWD Dynostar testbank in een volledig geconditioneerde ruimte om wegsimulaties mogelijk te maken ontwikkelen wij zelfstandig software. Zo dragen wij zorg voor kwaliteit en kunnen wij elke auto eventueel individueel afstellen, controleren en het vermogen ook garanderen. Vragen? bekijk hier de meestgestelde vragen