Nu tijdelijk maar liefst 20% korting op alle stage 1 upgrades!

Stap 1: Kies uw merk

Stap 2: Kies uw model

Stap 3: Kies uw generatie

Stap 4: Kies uw type

De chiptuning van Audi A3 E-Tron 2016

Ook wij beleven van tijd tot tijd een primeur en daar was de chiptuning van een hybride Audi A3 E-Tron 2016 er één van! Jazeker, ook hybride auto’s kunnen getuned worden en juist omdat het minder vaak voorkomt, is het voor ons des te leuker om erover te vertellen. Het zou eigenaars van (andere) hybride auto’s zomaar op ideeën kunnen brengen en die juichen wij van harte toe!

Wat voor resultaten had deze chiptuning?

Chiptuning heeft natuurlijk altijd resultaat met als doel meer rijcomfort en vermogen. Bij deze Audi A3 E-Tron was er sprake van 204 aanwezige Pk’s. Die hebben we fors omhoog weten te brengen naar 231 Pk. Een behoorlijk vermogen voor een auto zoals deze Audi A3 E-Tron, waarbij de verbrandingsmotor is gecombineerd met een elektromotor. Deze auto reed al als een zuinig zonnetje, maar dat wordt nu alleen maar meer en beter. Behalve de Pk’s hebben we ook de aanwezige 350Nm verhoogd naar 412Nm. 

www.auto-chippen.nl

Fijn dat u kiest voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Met jarenlange ervaring in chiptuning zijn wij een onderdeel van www.dtmobility.com welke een bekende speler op het gebied van software optimalisatie is met meer dan 10 jaar ervaring in het luxe segment.

Perfectie is hetgeen wat wij nastreven. Uiteraard op verantwoorde wijze en binnen vastgestelde veiligheidsmarges, vandaar dat wij ook enkel gecertificeerde tuning software verkopen welke extern gewaarborgd zijn door www.vestcertificering.nl en bevestigd worden door een certificaat.

Met onze AWD Dynostar testbank in een volledig geconditioneerde ruimte om wegsimulaties mogelijk te maken ontwikkelen wij zelfstandig software. Zo dragen wij zorg voor kwaliteit en kunnen wij elke auto eventueel individueel afstellen, controleren en het vermogen ook garanderen. Vragen? bekijk hier de meestgestelde vragen

etron

Vragen of een afspraak maken?

Mocht uw auto onverhoopt niet in de lijst staan, dan kan het zijn dat wij deze eerder nog niet in behandeling hebben gehad. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over chiptuning? We beantwoorden graag al uw vragen of neem contact op om direct een afspraak in te plannen. We zijn eenvoudig bereikbaar via telefoon, mail en WhatsApp.

Vraag chiptuning aan

Laat uw gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op over de mogelijkheden!

=